Tillbaka!

Hej, har saknat er därute! Men tänkt på er under dessa dagar jag varit på Öland. Det har varit helt fantastiskt!!! INGEN ångest och då har jag ändå ätit helt enl matschemat. Wiiiiiieeeeeeee!!! Kunnat äta ute och njuta, tänka på annat och GÖRA annat än hetsa och svälta. Det har varit underbart... Ätit av allt och gjort det på ett självklart sätt. Framförallt vågat utmana med sånt som är "förbjudet" enl äs: Potatisgratäng, klyftpotatis, bröd (både ljust och mörkt), samt coleslaw, gräddig gryta osv. Bra jobbat måste jag faktiskt själv säga:)


Lammet & Grisen, en restaurang på Öland som vi besökte sista kvällen

På vägen till Öland besökte vi Kosta (känt för glasbruk och märket Kosta Boda osv). Om ni inte varit där så är det ett hett tips för det var jättemycket fin glaskonst att titta på. De har även Art Glass Hotel där, det är fantastiskt vackert hotell där vi ska bo någon gång framåt sa vi.


Bild från Kosta glasmuseum

Väl på Öland så bodde vi på Solhyddan, där de har fina stugor som ligger endast 75 m från havet...


Solhyddan i Köpingsvik nära Borgholm

Jag är inte rädd för att äta längre känns det som. En fantastisk känsla.. eller ja, det är fortfarande jobbigt vissa måltider och viss mat osv. Men nu efter hand märker jag att ju mer jag vågar äta och testa, desto mer avtar rädslan. Det känns rätt självklart att äta potatis nu tex, vilket jag knappt gjort sedan jag drabbades av ätstörningar för flera år sen. Hetsen lockar dock fortfarande och jag har JÄTTESVÅRT att äta fikabröd, glass, godis och liknande utöver matschemat. Hur känner ni kring "godsaker"? Är det jobbigt att fika och/eller äta godis/glass? Jag känner dessutom att fika inte mättar så mycket utan tar gärna t ex en fralla istället... Men vill kunna äta fikabröd utan ångest också!

Nu vill jag kika in hos er!


Kommentarer
Postat av: S

Vad härligt att du haft bra dagar på Öland!! Jag förstår att du vill kunna känna dig trygg med att äta "sött" utöver matschemat, men ta en sak i taget. Det allra viktigaste är att få in den vanliga maten både regelbundet och tillräckligt mycket. När det är gjort och flyter på utan ångest, så kan du börja öva dig på det söta. Ge dig själv TID och ta en sak i taget!

Kram!

2011-07-09 @ 23:54:40
Postat av: Lisa

Herregud, du är ju bara helt grym!! :) men du, godis etc.. en sak i taget.. det är ju jättebra att du fixat allt annat och at det inte känns lika jobbigt längre:) godis, fika och sådant.. ta det senare.. ingen brådska, kan inte lära sig allt samtidigt.

en gång tilll.. hurra! blir så glad för din skull:)

2011-07-10 @ 12:43:39 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Niles

Åh, Lammet och grisen... kommer ihåg när jag var yngre och var där! Så mycket folk men så god mat!

2011-07-10 @ 13:13:02 / URL: http://dirtyhome.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus