I´m back!

Ja, jäklar vad jag har jobbat hårt under dessa semesterdagar i Skåne! Och då menar jag med maten såklart. För resten har varit härlig och avkopplande semester (Kiviks marknad, Kronovalls slott, Glemmingehus medeltidsborg, Veberöd - sov där på B&B osv).

Jag har ätit ALLA måltider enl matschemat (visst, det har bytts plats lite ibland på mellanmål och lunch och skjutits på middagar o liknande, allt i sann semesteranda, så ibland har det varit två och ibland fyra timmar mellan måltiderna), men jag har ätit TILLRÄCKLIGA portioner regelbundet. Jag har verkligen VÅGAT det!


Frukost på Brösarps Gästgifveri

Det känns skitbra! Och vet ni, det händer ju faktiskt inget farligt alls när man äter tillräckligt! Det är ju helt fantastiskt... jag trodde jag skulle gå upp 10 kg över en natt om jag började äta som en "normal" Svensson, men så är det faktiskt inte... jag hade inte orkat med den här semestern om jag inte hade ätit. Usch va så olycklig när jag inte vågade äta någonting..:(




Har ätit bl a pizza, vildsvinsytterfilé och potatisgratäng, mackor/frallor till mellanmål varje dag (även en matig macka till lunch slank ner i torsdags!), pannacotta, lax med rotfruktsbakelser på IKEA (Väla) osv osv. Alltså hallååååå, HUR BRA????

Men (varför finns det alltid ett men?), igår när vi började närma oss hemmet blev jag så otroligt vankelmodig, ledsen, nedstämd... ja, en mängd känslor sköljde över mig, samtliga negativa. Så på kvällen åkte jag iväg till mina föräldrars tomma hus, hetsåt 3 liter glass och bugade för porslinskungen...

Ahhhrrrgggg.... jaja... men jag åt faktiskt kvällsmålet innan jag åkte.. haha! Allt för matschemat!

Summa summarum är att det varit mest godbitar på min semester:) ska kika in till er nu, kram!

Kommentarer
Postat av: Ida

Shit va duktig du har varit!!! Otroligt bra :-) Du ser, det händer inget om man äter ordentligt. Bra insikt:)

Vad var det du kände när du kom hem? För mig är det lättare att hetsa o spy på hemmaplan än borta,, så får dig med? Men sjukt bra att du åt kvällsmaten ändå. Upp på spåret igen!

Kram

2011-07-22 @ 10:59:12 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: lena

bra jobbat... jag var oxå på kiviksmarknad...kunde vi ju setts...=)

kram

2011-07-22 @ 16:06:31 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: camilla

åå blir så glad av att läsa att de gått så bra för dig:D vet du varför de hände det som hände när du kom hem?



Klart du får lägga till mig på länklistan, du gör mig glad som frågar:D får jag lägga till dig också? läser din blogg dagligen också hihi<3

2011-07-22 @ 17:33:54 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: tingeling

2011-07-23 @ 10:39:01
Postat av: tingeling

Är så stolt över dig.. du är så stark även om du inte själv inser det.

Min största rädsla självklart är att om man följer matschemat att gå upp i vikt.. menar du att du inte har gått upp något fast du nu äter regelbundet och faktiskt äter????



Hittade din blogg för några veckor sen och följer den dagligen.. är själv fast i skiten sen över 10 år.. och det har gått från värre till bra och sen tillbaka till helvetet igen. suck..



Du är fantastisk tjejen...



bamsekram..

2011-07-23 @ 10:41:55
Postat av: Lisa

JÄTTEDUKTIGT!!! glöm det på kvällen... brukade du inte hetsa många gånger per dag förr? då kan du väl se att även om det skulle bli 1 gång per dag, så är det framsteg.. eler hur? du har jobbat jättebra o det är bara o fortsätta så kommer det gå bättre o bättrre! :D

2011-07-23 @ 11:01:02 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus