.................................

Innan jag drabbades av ätstörningar hade jag en stark, stabil kropp. Jag tränade mycket på ett hälsosamt sätt och hade massvis med ork. Jag fick komplimanger för att jag var proportionerlig och hade fina former (speciellt rumpan hah!). Nu tränar jag INGENTING (vilket iofs är bra så länge jag är sjuk i äs och kompensationstänket alltid finns där), jag har en rynkig, slapp gubbröv och dålig hållning! Men känner mig ändå tjock?! Alltså HALLÅÅÅÅÅÅÅ! Jorden anropar Jenny, när ska du vakna tjejen!?

Jag är så JÄVLA, INIHELVETES trött på den här pissjukdomen som tar ifrån mig all min livsglädje! :( Som får mig att skämmas (!) över mig själv, ursäkta mig själv för alla och som dessutom gör att matglädjen är totalt borta..! Aaahhhhrrrrggg vad det är orättvist på nåt sätt! Och fy fan vad tråkigt det börjar bli.. Jag vill börja leva nu! Helst igår!!

Det var ju inte såhär livet skulle bli? Eller hur?

Känner mig sjukt deprimerad... jag och killen var ju nyss iväg på Öland och har härnäst tänkt att inta Skåne och Blekinge. Men han är en sån där typ som inte är så bra på att planera och jag, jaaa... just nu vet jag inte vad jag vill? Sitta på månen och hetsäta kanske???

AAaaaarrrrhhhhhgggggggggggg

Idag har jag hetsätit TROTS regelbundna måltider. Och analyserat lite nu efteråt... det kommer ofta som en stark impuls. Och jag upplever att jag alltid i anslutning till impulsen känner en diffus tomhetskänsla? Och jag undrar en sak: Vad är den där tomheten för någonting?!

Den får mitt liv att verka meningslöst och så förbannat TRIST! Why? Rastlösheten kryper i mig och när sambon är trött och tyst, samt bara läser... ja, DÅ är den perfekt grogrund för en hets! Varför kan inte jag också bara krypa upp i soffan med en bok? Eller gå en promenad utan ett skrikande monster i huvudet? Gå i affärer i lugn och ro utan distraherande tankar? Vad som helst utom att göra det jag alltid gör då: Hetsa!

Nää hörni, jag skulle kunna skriva en roman ikväll, men vill bespara er mer ordbajsande. Ska kika in hos er istället. KRAM

jag är olycklig!!!! :(

Kommentarer
Postat av: My

Ja, den tomheten du känner, är det nog bara du som kan klura ut vad det står för. Kanske kan du få hjälp att sortera i det med din terapeut, för att komma åt vad det är det hela handlar om? Men du, ibland tror jag också att det kan vara svårt att finna svar på alla frågor man har. Ibland kanske det helt enkelt inte går, jag vet inte. Lite tankar bara...



Kram kram!

2011-07-18 @ 19:28:54 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Ida

Jag känner oxå en enorm tomhet. Vet inte varför. Tror att det kan ha med min pappa att göra men jag vet inte...

Det är BRA att du är arg på sjukdomen! Lättare att gå emot den då! Jag är oxå så JÄVLA trött på denna pisssjkudom. Vill ju inte bara överleva, vill leva!

2011-07-18 @ 21:19:53 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Viktoria

Sänder en kämparkram till dig. Det finns ett slut även på denna äckliga sjukdomen. Man måste bara våga hoppa samtidigt som man släpper kontrollen - Ingenting kommer att hända mer än att du landar mjukt och har livet i välbehåll! =)



Tänkte på en sak! Hetsätningar kan man få av många olika anledningar - För lite variation av mat, dålig regelbundenhet, undervikt, för mycket rörelse i jämförelse med matintag, kroppen har dåliga värden osv.. Jag har också haft problem med just hetsätningar, men sedan jag började dricka ND så har dom minskat SÅ MYCKET! Tänkte om du inte kunde be att få näringdrycker utskrivna och testa? Dom är bra och tillför många bra näringsämnen! Nu vet jag inte om du är undervikti/normalviktig/överviktig, men det spelar som ingen roll. För får du inte in alla mål med alla näringsämnen osv, så kan ju näringsdryck vara ett jätte bra alternativ!



Följer din blogg med intresse! Ta hand om dig och kämpa. Kramar i mängder!!

2011-07-18 @ 22:29:55 / URL: http://enlivsblandning.blogg.se/
Postat av: Lisa

Gumman... det kommer bli bättre, jag lovar dig! titta på mig? iochförsig har jag ju aldrig haft anorexi, men jag har ju iallafall lyckats sluta hetsäta som jag gjort i x antal år..

Du kommer också bli frisk en dag men det kan ta tid. Men tro mig, det är värt det! vet inte om det hjälpte särskilt mycket men ville mest säga.. ge aldrig upp! du har ju märkt nu sen du börjat äta mer att du känner dig starkare o piggare osv.. det är en bra början! heja heja!

2011-07-18 @ 23:35:21 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: h

Jaa, jag instämmer så i dina ord om pissjukdomen. hemskt sorgsen över allt sjukdomen har tagit. kämpa, du klarar det. kramar

2011-07-19 @ 20:57:10
Postat av: Linda

Kram kram kraaaam

hoppas du kan njuta och få lite semester även från den jvla pissesjukdomen.

kram igen det är du värd

2011-07-21 @ 00:12:32 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus