Deppigt värre

Usch idag är det ingen bra dag ALLS! Känner mig deprimerad och har gjort det ända sen inlägget i morse (eller ja, ända sedan vi kom hem från Skåne egentligen). Jag tycker inte om känslorna jag känner och vad de leder till. Har redan hetsat en gång idag, även att jag ätit alla mål som jag ska (fast lunchtimmen försvann under de timmarna jag hetsade, sedan tog jag mellanmål direkt efter hetsen)... känslorna bubblar i mig och jag vill bara att de ska sluta! Jag tycker att jag LÅTER dem komma och KÄNNER dem, men inte fasen går de över för det?!

Hur kommer det sig att jag inte kan hantera starka känslor på något annat sätt än att hetsäta och spy? Att vara ledsen, nedstämd, arg, irriterad, känna sig ensam osv.. alla dessa känslor hanterar jag på det vanliga destruktiva sättet! TROTS att jag försöker med mina strategier:

 - Mindfullnessövning
 - Väga fördelar mot nackdelar (med att hetsa och spy resp att inte göra det)
 - Äta (så det inte är hunger hetsen beror på)
 - Samtala med sambon, ringa familjen osv
 - Kela med hunden
 - Distrahera mig (tvätta, diska, städa, lösa korsord, läsa bok, surfa på nätet, duscha osv)

Jag blir GALEN snart (eller ja, det är jag ju redan..haha!)! :)

Kommentarer
Postat av: camilla

åå du kämpar så ra och att du åt alla mål idag var ju kanonbra, så försök se det som är bra med dagen istället för hetsen. Du har gjort stora framsteg glöm inte det.



Jag förstår hur du menar att när man e borta försvinner liksom de "sjuka" så känner jga med. hemma sitter man ju o tänker på allt man kanske inte ska tänka på om ud förstår?



Hur känns de o börja jobba igen och så? är du stressad inför det osv?

kram på dig

2011-07-22 @ 19:57:52 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

Ja men exakt så är det. När jag var sjukskriven o inte fick röra på mig om dagarna var ju mat de enda jag tänkte på. då satt jag ju o väntade på nästa måltid bara för att få något o göra i stort sett:O men nu när man jobbar eller gör något annat så går tankarna till andra saker,men visst känns de skönt att kunna fokusera på andra saker än mat hela tiden också?:D



jo men absolut ät i sig är ju väldigt likartade även om de e så olika på något sätt, men det är ju maten som äår i fokus.

Tillsammans ska vi fixa det här<3

TACK :D kramar<3

2011-07-22 @ 20:30:31 / URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus