Bäst!

Tack till alla för era gulliga kommentarer, åhhhh, I like you a LOT!! Ni där ute.. ni är bäst! <3

Vi alla är ju helt enkelt värda så mycket mer än den här ätstörningsskiten! Till dig Tingeling; det stämmer att jag inte går upp vikt av att äta enl matschemat, det krävs nog eg näringsdrycker till det.. men DET är ett faktum jag fortfarande bearbetar och inte riktigt kan ta till mig fullt ut än.

Jag tror att det blir såhär när man börjar äta mer, eftersom kroppen faktiskt behöver en viss mängd mat ENBART för att sköta sina basala funktioner. Det som händer när du börjar äta är att ämnesomsättningen kommer igång. Det ÄR faktiskt så... trodde inte på det själv först, haha:) Jag tänkte att "min terapeut vill bara ha mig tjock, hon ljuger" osv.

Men inget farligt händer när du äter, bara att du får mer energi vilket ju faktiskt är positivt, eller hur? Jag har upptäckt att det bästa är att börja med frukosten och sedan hålla i den, NO MATTER WHAT! (jädrigt svårt till att börja med, ojojoj....). MEN till slut blir faktiskt matschemat en trygghet.. det upplever jag iaf... vad säger ni andra som äter enl matschema? Håller ni med mig eller upplever ni något annat..?

---------------------------------------------------------------------------

(Tankarna går idag till Norge och även till Amy Winehouse - vila i frid)

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Jag håller helt med dig. Matschema ger trygghet, på både gott och ont. Så fort jag rubbar tider och måltider så får jag panik och tänker '' äsch, då är dagen förstörd och jag kan lika gärna strunta i matschemat''.. Men som du själv skriver så får man påminna sig om att matschema inte betyder viktuppgång. Viktuppgång sker när man lägger till ND =) Kämpa vidare tjejen! kram!!

2011-07-23 @ 17:23:18 / URL: http://enlivsblandning.blogg.se/
Postat av: Anni

Matschemat är min enda trygghet just nu känns det som. Därför längtar jag också till hösten och vardagen då det känns mycket lättare att äta regelbundet.

Jag tycker att du kämpar på jättebra. Och du har rätt, du är värd så oerhört mycket mer än ätstörningsskiten!

Kram

2011-07-23 @ 19:54:09 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: camilla

Precis kroppen behöver en massa näring och energi bara för att hålla igång kroppen, utan mat misshandlar man ju kroppen? som att köra en bil utan bensin.

nte vill man misshandla sin kropp, det är ju det värdefullaste man har eller hur?

du är så bra<3



tack vad glad du gör mig hihi<3kram på dig

2011-07-23 @ 20:58:34 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: sofie

Men jag kan ändå inte sluta tänka "men min kropp skulle inte göra så. Om jag åt normalt skulle jag plötsligt stå där och väga 10 kg mer igen!" ... åh detta helvetes sjukdom :( Vore ju en sak att försöka äta normalt om man åtminstone fick väga samma som nu.... vilket jag absolut inte tror att jag skulle få göra. Suck pust.

2011-07-23 @ 23:04:57 / URL: http://zebrans.blogspot.com
Postat av: My

Välkommen tillbaka. Har saknat dig!



Matschemat är en trygghet, samtidigt som det är väldigt svårt att hålla precis som man ska. Men om, eller när man faller, så är det skönt att ha matshemat att hålla sig fast i. Det blir som ett spår man bara måste upp på igen... no matter what....



Kramar!



2011-07-24 @ 07:25:51 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: tingeling

Tack för ditt svar...



Jag försökte förut att äta och det resulterade i en viktökning på 7 kg som jag försökate intala mig själv att det var ok.. men till sist tog häxan över och jag började om igen.



För mig är det naturligt att självklart svälter man sig själv nästan hela tiden och bara äter ett par hårdbröd om dagen och får i sig väldigt lite kalorier och vätska och sen helt plötsligt äter frukost lunch och middag så får man ju i sig mer kalorier och på så sätt måste man ju öka i vikt..

Kanske det beror på vad man hade för matvanor tidigare??? jag har aldrig kräks.. har försökt så många gånger men aldrig kunnat. Min kropp vill inte.. så därför har jag aldrig kunnat äta o sen kräkas. Vilket resulterat i att jag satt mig själv på svält hela tiden.. Dricker inte ens vatten när jag törstig pga att jag är så rädd för vattenvikten... sjukt va??



Du är så stark.. jag läser din blogg och när jag såg att du dricker kaffe så tänkte jag att kan du kan jag.. och för första gången på väldigt länge dricker jag en kopp kaffe spontant hemma.. men ångesten river redan i mig eftersom jag inte hade gått ner frukosten ännu...

Ja, frukost är det enda jag äter men den är kontrollerad i form hur många mackor och hur många deciliter vätska. Självklart oxå uträknat på hur mycket morgonvikten var.. är den för hög blir det bara nåt hårdbröd.. suck!?!?!?! idiot??? ja!!!



Stor kram till dig och er andra.. vi är värda så mycket bättre..

2011-07-24 @ 14:09:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus