Återkommer

Mår så otroligt dåligt idag. Fet, misslyckad, tårarna forsar. Ungefär så.

Oroar mig för nästa vecka, samt är trött på att känna skam för min svåra sjukdom

Jag återkommer.

Kommentarer
Postat av: Ida Jansson

Hoppas det känns bättre imorgon!

Stor kram <3

2011-07-30 @ 21:11:14 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Anni

Du är inte misslyckad! Och fet kan man inte vara när man är underviktig. Förstår att det känns tungt att börja jobba, men jag tror nog att din arbetsgivare ställer lägre (=mer realistiska)krav på dig än vad du gör själv.

Hoppas du får sova och att du mår bättre i morgon.

Kram

2011-07-30 @ 21:31:19 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: tingeling

skickar en bamsekram..

2011-07-30 @ 22:02:09
Postat av: My

KRAMAR OM dig vännen <3

2011-07-30 @ 22:04:45 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: november - den annorlunda saken

du har inget att skämmas för, alla är sjuka på ett eller annat sätt. vissa har ätströningar andra har depression, andra har canser o.s.v ... men de flesta är bra på att dölja det ... eller aldrig vgar be om hjälp. du bad/fick hjälp ... och får det även idag (antar jag?) så du borde vara stolt över dig själv! <3

och du är inte fet, det är dne sjuka sidan som talar nu ... men ju mer du äter dessto bättre kommer du att må ... för den sjuka sidan (den som säger att du är fet, vilket du INTE är) kommer att få mindre kontroll när du börjar äta igem ... du kommer att få kontroll över maten igen och då kommer du att må bra och då kommer den sjuka rösten att vara i bakgrunden och inte i focus. du kommer att lära dig att lyssna till din röst, alltså den friska rösten, istället för att lysnna på den sjuka rösten. när du börjat lyssna på den friska rösten kommer du att må bättre ... kämpa på du! det är värt att kämpa för att må bra, att må bra är en skööön känsla som alla borde känna. i slutändan kommer du att må bra och le ... hur jobbigt det än är nu så kommer du att må bra sedan.

du är INTE fet!

man skämms över sånt som är fel ... som t.ex krig ... men man skämms INTE över en sjukdom. du är fortfarande den du är, du är inte en sjukdom, du Har en sjukdom. det är skillnad att vara och att ha ... så du har inget att skämmas över för det är inte fel att vara sjuk.

hur trasigt och jobbigt och ... va nu ett liv kan vara (menar inte att ditt liv är trasig, utan nu pratar jag vad andras liv kan vara) ... så är alla dessa liv värda att leva, för livet är värdefullt. så lev ditt liv fullt ut även om din sjukdom kan sätta hinder ibland. du är fortfarande den du är, med och utan sjukdom. så låt den sidan skinna utåt! kämpa på!

2011-07-31 @ 00:31:53 / URL: http://blatteunge.devote.se
Postat av: Martina

Egentligen behöver vi inte känna skam. Det är som vilken sjukdom som helst. Plus att vi har en enorm styrka. Styrkan kan man tolka olika, men den finns. Hoppas du mår bättre snart! <3

2011-07-31 @ 07:43:04 / URL: http://fousonette.blogg.se/
Postat av: Emma

Rensa ut allt som du kan hetsäta dig på.. släng det. Köp endast onyttiga ting på lördagar i rimlig mängd och njuut av varenda liten bit av tex godis, och när det tar slut så tar det slut. Om du fortsätter att vilja ha, ta några djupa andetag och ta en dusch,promenad eller gå och lägg dig och tänk på vad duktig du är och att du är värd att äta godis igen nästa lördag om du äter god och nyttig mat i övrigt. Oftast när man hetsäter så är det för att blodsockret är lite lågt och man är så sugen eller har brist på något näringsämne. Ät då lite men ofta. Ät 1 portionsformar som är normalportioner till lunch och middag, ät sedan någon frukt dådå. och om du ska till dina nära, berätta för dom hur dåligt du mår när dom bjuder på slisk. Ta med dig en frukt istället och ät den istället för fika och glass och tänk att då kan du med gott samvete äta slisket på din lördag.

2013-06-06 @ 08:50:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus