Utbrott

Jag är en riktigt j-vel att leva med just nu, det kan jag lova er. Allt detta med vägning, matschema - strikta rutiner, minskad aktivitet etc etc har tagit som bara den på mig och ställt allt på sin spets. Tidigare idag (efter lunchen) fick jag ett riktigt raseriutbrott (till följd av rädsla för viktuppgång) och höll på att slå sönder vårt kök och sovrum. Tog till slut en kudde som jag attackerade våra möbler med, sparkade och svor. Gapade till mig själv vilken idiot jag är och hur fet och ful jag är. Hunden låg sedan på min sambo i soffan och darrade. Min saliv rann och tårarna sprutade. jag hade sån energi så jag trodde jag skulle sprängas. Att nu ha minskat min aktivitet sätter igång processer i mig som jag inte trodde fanns. Jag står inte uuuut! Men ändå gör jag det, på något sätt.

Men varför klarar jag inte äta tillräckligt? Varför är jag så svag mot äs? Det är ju de otillräckliga portionerna som gör mig så frustrerad och matfokuserad. Varför är jag så rädd för att gå upp i vikt? Det är ju inte många kilon men det känns som att jag hellre skulle dö. Helt sjukt egentligen. Imorgon jobbar min sambo och jag är rejält sugen på att hetsa, men samtidigt svälta. Helt enkelt lyda äs minsta vink. Men varför skulle jag sabba allt nu? jag vet ju hur jobbigt det är att komma upp på banan sen igen. Det känner jag ju på just nu.

Nä hörni. Här är allt upp och ner just nu.

Kommentarer
Postat av: Linda

Kämpa kämpa kämpa, ge inte upp. Du kan, tror på dig, kram

2011-01-06 @ 20:48:40 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Lena

För mig bruakr det fungera lite lättare när jag har laddat ur.. Man måste få balla ur ibland när allting far runt.. jag minns att när jag började äta mer o mer regelbundet så tappade jag oxå kontrollen o jag tror det var då som jag fick massa utbrott.. jag var rädd för att gå upp i vikt, förvisso började jag en tid efter det att hetsa o kom upp i vikt.. paniken la sig till slut även om det tog lite tid.. För mig handlade det om kontrollen, samtidigt ett liv som man lever med äs.. för mig blev äs min identitet.. vem är jag utan den? o hjälp om jag går upp massor i vikt o inte får stopp? men riktigt så har det ju inte fungerat eller blivit.. det har vart min äs tankar som triggat mig o min ångest.. det är svårt o jobbigt o reglera o känna alla känslor, iaf känner jag så.. Men jag är mer än övertygad om att du kommer att fixa det.. Ett steg i taget, ett litet mål i taget.. allt behöver inte bli perfekt från början.. det måste få ta lite tid.. det måste faktiskt det.. Kämpa på nu vännen.. you can do it... kram kram

2011-01-06 @ 21:03:45 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus