Äs knackade på dörren...

...och jag tog emot ett snabb-besök, förhoppningsvis inget mer. Dagen började jag med en feg frukost, vilket fick sina konsekvenser inom ca 2 timmar. Rastlöshet.. sug.. åhh tänk vad gott med en bulle nu! lite fika... kanske en havreboll också... mmm... "älskling jag åker och handlar!"

Snabbt, snabbt ut till bilen. En enda tanke fanns i huvudet: "Äta!" Rivstart. Snabbt fram till affären på orten. En påse bullar. Åhh vilken trög kund före mig. Hon fattar ju inte att hon ska använda chipet på kortet! Hjärtat bankar i mitt bröst. Vill bara sätta tänderna i en av bullarna. NU! Småspringa ut till bilen. Rivstart. Ut på stora landsvägen och iväg mot grannsamhället. Bullpåsen i knät samtidigt som jag kör iväg. Sliter ett hål i påsen och får upp en av bullarna. Första tuggan är himmelriket. Åhh.. mmm... Samtidigt en varningsklocka. Shit vill ju inte riskera att äta upp alla..! En bil bakom mig. Fan då kan jag ju inte slänga ut bullpåsen! In på en p-ficka. Ut igen när bilen passerat, vevar ner rutan och slänger ut påsen med bullarna utom den bulle jag påbörjat.

Äter upp bullen i ett nafs. Känner pulsen slå. Hinner knappt tugga. Kör fort, in till en av butikerna i grannsamhället. Kollar mig i backspegeln, torkar bort lite smulor runt munnen och på min sjal. In i affären. Stirrig, yr av hunger och sug. Tittar mig runt. Vad näst? kokosboll. Stor sådan. Gud va gott. Vill inte riskera fler bullar. Snabbt fram till kassan. betalar och springer ut till bilen. Sliter upp påsen och hugger halva i ett nafs. Gasar iväg ut från parkeringen och några kvarter till nästa affär. Då är redan kokosbollen ett minne blott.

Stannar och slänger igen dörren, torkar mig hastigt runt munnen. Halvvägs in i affären ser jag att "hon" sitter i kassan. Idag igen! Fan också. Vill inte visa mig här inne för henne idag igen. Tankarna rusar och jag vänder på klacken innan hon ser mig, ut till bilen. Vad göra? Hmm... Konditoriet! Åhh.. hoppas inte någon jag känner är där. Kör runt kvarteret till konditoriet. Scannar av parkeringen efter kända bilar och nummerplåtar. Verkar säkert.

Pulsen slår. Går in. Kö. Åhh, kan de inte snabba på!? vad ska jag ha? Vad ska jag ha? Jag plöjer över utbudet. En bulle att ta med tack! Och... öhh... en chokladboll! Fan, vill inte ha mer. "ja det är bra så!". betalar och går snabbt ut till bilen. Startar, börjar köra hemåt igen. River upp påsen och sväljer bullen och chokladbollen i tre tuggor. Slut! Fan också... faaaan också...! Vad var detta bra för? Vill ha mer, vill INTE ha mer. Åk hem.

Varningsklockornas ringande överröstar äntligen äs och jag sansar mig. Ok Jenny, det var inte hela världen. Bra 2 bullar och 2 tilltugg till det. Inte hela världen. försöker lugna mig själv. Tankarna och känslorna svajjar och maler. Måste gå vidare. Snart lunch. Hur ska DET gå?

___________________________________________
Ja, så kan det gå när man fuskar med matschemat! Jag är glad att jag lyckades begränsa intaget, men samtidigt... känner mig inte nöjd ännu. Suget river i magen. Vill bara fortsätta. Shit vad äs är stark ibland.

Kommentarer
Postat av: Lena

vet hur svårt det är.. vissa dagar så faller man faktiskt lite grann... det gör vi alla från o till friska som sjuka.. för olika frestelser.. innebär väl inte att vi är helt odugliga.. jag tror på att det är mänskligt att falla, det viktigaste är att resa sig igen efter fallen.. o du kämpar på bra min vän.. kram

2011-01-29 @ 15:12:24 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: My

Så bra du beskriver det hela, det är precis så det är. Och du är en jävel på att kämpa helt enkelt. Stor kram till dig fina du <3

2011-01-29 @ 16:49:00 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Lisa

Åh känner igen mig precis!

Men jag brukar inte kunna sluta... shit vad stark du är, bra kämpat!

kram

2011-01-29 @ 19:20:38 / URL: http://hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Linda

Åh vad läskigt att läsa det du skriver, det är så exakt beskrivet att jag nästan ryser. Hade aldrig kunnat skriva det lika bra. Och du e en kämpe som inte ger upp och du tänker så bra. kram på dig

2011-01-29 @ 22:32:36 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus