Vill dö

Har sån ångest. Behöver iaf inte tvivla på att jag vill vara med min sambo längre för igår fick han ett bryt på mig och efter det har jag haft sån ångest. Självskadade vilket innebar att jag inte kunde ringa min terapeut (regel - efter skada får man ej ringa inom 24 tim). Ska på två läkarbesök idag - varav ett på psyk. Ang min sjukskrivning och mående. Sambon var iskall i morse, tyst, sa ingenting. Jag har bett om förlåtelse för mitt ångestutbrott igår (när vi skulle äta middag), har säkert sat förlåt för många gånger.. skickade ett sms nu från jobbet där jag skrev att jag vet att äs ställer höga krav på honom nu och att jag är svag för tillfället även om jag försöker stå emot trycket inifrån. Han har inte svarat. Ska själv till läkaren sen, känner mig nervös, men har skrivit ner stödord på en lapp. En kollega tipsade mig om det, hon har varit med mig där tidigare men kan inte idag. Känner mig ensam och liten idag. Och samtidigt så j-a ovärdig allt stöd. Fy fan vad jag hatar den person äs gjort mig till. jag hatar mig.

Kommentarer
Postat av: Anni

Hata inte dig själv, men hata gärna ätstörningen. För det är den som förstör. Konstigt att trots att man inser det så är det så svårt att överge den.

Ge din sambo lite tid. Du har bett om förlåtelse, mer kan du inte göra. Försök att tänka på dig själv istället, det gynnar honom också. Hoppas det går bra hos läkaren!

2011-02-07 @ 13:36:26 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus