Vanesaker

Är själv hemma idag, S är ute och jagar. Mår sådär. Har tvingat mig att överäta en del. Nästan försökt framkalla hets. Why? Det går inte att få hetssug på beställning väl? Nädå, jag har gjort det för att jag är van vid att om jag själv då måste jag "passa på". Och då kom jag på vad mycket i en ätstörning som blir vanor. Och utan dessa vanor blir det väldigt... tomt. Nu när jag äter frukost så har jag helt plötsligt en hel förmiddag att fördriva, istället för att hetsäta så fort mannen låst ytterdörren och åkt. Måste skaffa mig en mening med allt. Jag mår inte bättre att vålla mig hetsar hit och dit bara för en dum fix idé...

Kommentarer
Postat av: Lisa

Åh du anar inte hur mycket jag känner igen mig... Varje gång min kille ska vara borta längre tid under kvällen tänker jag att jag borde passa på. Det är så irriterande. Var samma sak häromdagen bara. Jag hade fixat dagen jättebra innan och blev förvånad efter som jag iprincip redan "planerat" att de skulle bli en sämre dag.. Och självklart slutade det med sämre också.. - just för att han skulle bort.. nää.. låt oss nu bryta detta destruktiva mönster!! skickar massa styrkekramar till dig!

2011-02-07 @ 10:22:04 / URL: http://hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Matilda

Nu kanske jag ska försöka att inte bomba din blogg med kommentarer, men att inte ha hetssug är ett VÄLDIGT STORT STEG FRAMÅT. Även om det känns helt ologiskt att vilja göra det ändå, bara för trygghetens skull. Det kommer gå fint det här. :)

2011-02-15 @ 22:37:57 / URL: http://moietmonmonstre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus