Solsken

Härlig dag det varit idag, sol och rätt varmt i solstrålarna :-)

Idag har det för övrigt också varit en helt ok dag. Höll en föreläsning på en folkhögskola och sen tillbaka till jobbet för att hålla ännu en föreläsning där. Sen hem, lunch, och nu sitter jag här i soffan och kollar lite på tv och datorn (som ni förstår).

När jag kom hem från jobbet väntade en festinbjudan i postlådan, ännu en vän som firar 40 år i år. Dessvärre dog jag lite inombords när jag såg vart vi skulle; ett badland. Jippiiiiiieee... NOT. Fasen också, ska äs hindra detta för mig? Jag sa till sambon att "OK, nu ska jag ha som mål att åka dit" och ännu ett delmål ska vara att faktiskt DELTA också, i bikini... men fy vad det är jobbigt. Duscha med de andra och sen sitta och fika i bikini vid poolkanten. Ahhh.. ge mig styrka. Men det är nästan en månad dit...

Jaja, den dagen den sorgen. Får se hur jag känner mig. Men vi måste o.s.a snart.

Kommentarer
Postat av: Bundle

Tack för alla dina fina kommentarer.

Vad modig du är som håller föreläsningar. Det är min största skräck, att prata inför en massa människor.

Förstår känslan angående festen, men den låter ju faktiskt rolig ändå. Ha som mål att gå på den. Kan du inte gå till simhallen innan och "öva" så att säga. Duscha med andra, bada o.s.v. Det fixar du! Håller tummarna. Kram på dig.

2011-02-10 @ 15:07:32 / URL: http://enmammaskampmotbulimi.blogspot.com/
Postat av: My

Håller tummarna stenhårt för att du fixar din utmaning. Jag har samma problem, tycker det är skitjobbigt att visa kroppen så jag förstår dina tankar och känslor inför det. Jag har simmat litet det sista och vågade jag så vågar du!! Första gångerna är värst....tror jag i alla fall, för jag hoppas att det går lättare för mig nu.....eller snart i alla fall.



Klarar du detta, så har du tagit en stor vinst mot äs. Tänk på det och det är värt sååå enormt mycket. Varje stort steg, varje litet steg, så är du också närmre ett "friskt" liv. För tänk dig ett liv med dig och sambon, utan att ha den där 3:e utbölingen som är där och stör...haha..



Kram på dig!

2011-02-10 @ 16:29:27 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Lisa

Vad jobbar du med?:) Riktigt modigt att föreläsa! 2 på samma dag också.. en av mina största skräcker också, som personen innan nämnde också.. USCH!

2011-02-10 @ 21:01:30 / URL: http://hatkarlek.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus