Ledsen...



...men jag tappar inte hoppet och modet. Hör ni det? JAG GER INTE UPP!

Han säger till mig att jag kommer att bli tjock. Att jag måste sluta äta antidepp för det är "hunger- och bli tjock"-piller. Han säger att jag är misslyckad och inte värd ett skit! Att jag inte får äta tillräckligt, eller att jag lika gärna kan äta för mycket för allt är ändå kört. Han säger till mig att jag är en värdelös, falsk skit som ser förjävlig ut. Han säger att min mage dallrar och att jag är ful. Han säger att jag inte är värd NÅGONTING!

Nada. Inte ett skvatt. Zero!

Men... jag. ger. inte. upp!

!!

Kommentarer
Postat av: H

Men va? Vad är det här jag läser? Hjärnspöke? Eller en anhörig som har det svårt? :/

I vilket fall som helst det är inte lätt, det är inte lätt. Jag vet var du går igenom, jag är i samma fas just nu. Stor kram, jättestor kram. <3

2011-02-26 @ 16:30:56
Postat av: Lena

kramar om....

2011-02-26 @ 17:19:27 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: My

Du ÄR värd någonting. Du vet att du är värd att äta, att få unna dig livets godheter. Annars hade du gett upp för länge sedan, eller hur? Det finns där inom dig och du GER INTE UPP! Det är en liten nedförsbacke nu bara, men du kommer klara av att ta dig uppåt igen. Du är redan på väg för du har viljan så det skriker om det. Men det är också tufft, tufft som fan rent ut sagt och ibland orkar man inte. Du kan låta "han" finnas där, men du kan också välja att inte lyssna vännen. Jag vet att det inte är lätt att bara slå dövörat till:( Lätt att säga till någon annan, men svårt att göra det själv. Tänker på dig, fighter. KRAM!

2011-02-26 @ 17:32:24 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus