Lasagne

Japp, idag åt jag lasagne till lunch. Något strängt förbjudet enligt ätstörningen och shit vad jag fick lida för det. massa dumma tankar. Men jag orkar inte ta kampen idag för nu är det helg och jag vill MÅ BRA! Dock känner jag hela tiden en längtan efter att äta mer. Fattar inte! Som ett sug hela tiden trots att jag äter regelbundet nu. Men visst, ibland blir det för lite.. och sen för mycket.. och sen för ensidigt.. osv. Att något som är så enkelt för många andra kan vara så förbannat svårt..! 

Idag har jag haft en föreläsning för ett antal personer. Ang vart jag jobbar så har jag valt att inte skriva det (inte för att jag inte litar på er bloggvänner, utan för att jag inte vill riskera att bli igenkänd, i alla fall inte just nu), men jag jobbar med människor som ni förstår, bl a som informationsansvarig och håller i många inspirationsföreläsningar/aktiviteter. Det är ett jätteroligt jobb.

Nu ska jag kika in till er!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Hej, vill bara tipsa om en tävling jag har på bloggen just nu. Man kan vinna ett finst smycke med en text man väljer :) Hoppas du tycker det låter intressant och att du vill anmäla dig :) ( Smycket är från Jo'sing.se)

2011-02-11 @ 17:42:10 / URL: http://muttiz.blogg.se/
Postat av: Bullen

Bra gjort! Heja dig! Slå ätstörningen bara, och håll för öronen när de dumma tankarna kommer! Det är inte konstigt att äta lasange till lunch - det är friskt! Men jag fattar känslan, jag har också en del förbjudna saker som jag inte fixar att äta utan ångest.



Men, jag säger det igen! Bra gjort! Kram på dig!

2011-02-11 @ 19:14:34 / URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Lisa

Det låter roligt:) Förstår om du inte vill säga, jag vill inte säga vad det är jag studerar heller, för den är inte så stor som universiteten liksom.. =/ jättekul att du trivs bra med ditt jobb iaf!



Bra att du slog äs en käftsmäll :P det gjorde jag också igår, framtill kvällen.. men men. framsteg är ändå framsteg, man har dem med sig även ifall det inte går hela vägen, så känner jag:)



lasagne är gott, varför skulle du inte äta det? klart du är värd!!

ja vet vad du menar.. ofta tänkt hur något så enkelt kan vara så svårt.. något så grundläggande, som man lärde sig när man var liten.. suck.. men vi är på rätt väg iaf!:) tror på dig!! hoppas du får en bra söndag:)

2011-02-13 @ 10:40:39 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus