Tillbaka i bruset!

 

Jag är på jobbet just nu, men vill så gärna skriva några rader och titta in till er innan jag tar tag i alla uppgifter som väntar på mig här. I tisdags åkte jag iväg med massa kollegor på konferens. Totalt två hela dagar och en natt. Sammanfattningsvis har jag under dessa:


Ätit ALLA måltider tillsammans med mina kollegor (med 2-3 timmars intervaller). Klarat att INTE svälta och/eller äta för lite!



Suttit på röven hela dagarna och inte haft något problem med det.


BADAT!!!!! (det hade jag absolut inte planerat, för det är en sådan skräck.. så jag fick köpa baddräkt på hotellet.. hellåååå, baddräkt liksom..! hur kusligt är inte det? De hade spa på hotellet, så jag och flera andra bubblade och mös i bassängerna)



Dansat halva natten (äntligen, inte gjort det på flera år och sanningen att säga ville jag egentligen bara skita i hela festkvällen men är nu glad att jag inte gjorde det).

Blivit svullen som Barbapappa (alltså ni skulle bara veta, fy fan..haha) pga vatten som nu samlas i min kropp eftersom jag plågat min kropp med hets och kräk så länge och nu inte kräkts på dessa dagar.



Haft roligt/skrattat/hållt presentationer etc.


Varit förbannat trött, men också rätt pigg mellan varven.

Lärt känna massa nya människor och tyckt om det.


 


Nää, jag ska inte bli mer långrandig nu, så jag återkommer senare – måste titta in till er och se hur ni mår underbara vänner därute! <3


Kommentarer
Postat av: Anni

Å vad roligt att du har haft det bra.

Kram

2011-12-08 @ 09:04:38 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: camilla

Lät som du har haft de bra:D härligt med badet också:D

2011-12-08 @ 16:09:33 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Ida

Åh va härligt att höra att du haft det så bra :-) Du är grym :) Hoppas du kan må bra även nu när du är hemma!

Kram

2011-12-08 @ 17:42:57 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Linda

Vilka omtumlande dagar du haft och gud vad glad jag blir av att det gått så bra och att du haft så kul :). Superduktiga du.

Jag har sagt upp mig från mitt arbete så har inget att komma tillbaka till utan det blir först när jag ska söka nytt jobb och det pressar mig enormt. Hur ska jag ha något att komma med när jag inte vet om jag kan eller orkar.

Kram

2011-12-08 @ 20:51:06 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anni

Ingenting har hänt, det är just det. Min chef hälsade inte ens på mig.

Vad gäller din relation tror jag faktiskt att du gör rätt. Det är så svårt att avgöra vad man verkligen känner när man mår dåligt. När du känner dig starkare kan du ta det beslutet.

Kram

2011-12-08 @ 21:00:19 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: sofie

You go girl :D

ang. svullnad när man slutar kräkas... läst i boken mattillåtet (läst den?) att det vanligtvis tar 5-10veckor innan det försvinner helt efter att man slutat spy. För att kroppen måste återställa vätskebalans och det sker ett vätskeutbyte i cellerna typ... Jobbigt att man måste vara svullen så länge. Men är ju ändå rätt skönt att veta att svullnaden uppstår och inte beror på uber snabb viktökning!

2011-12-08 @ 22:22:13 / URL: http://zebrans.blogspot.com
Postat av: Anna

Härligt! hörs ju att du gjort mycket mer än ett bra jobb! verkligen ett supper jobb. grymt imponerad över badningen. Bra kämpat! <3

2011-12-09 @ 00:26:33 / URL: http://verklighetenssanning.blogspot.com/
Postat av: Lisa

Du är ju bara för grym!! :) you go girl!;)

2011-12-09 @ 08:00:54 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Bullen

Heja dig! Du är så fantastisk bra! När det gäller svullnaden så måste man bara stå ut... Men det är ju också så att om man börjar kräkas igen (mer än någon enstaka gång) så har man mycket av de kräkfria och svullna dagarna ogjorda igen. För mig var det lite av en motivation när jag hamnade på dagvården och en gång för alla skulle sluta kräkas. Visst föll jag tillbaks några gånger, det hör liksom till, men jag gav aldrig upp hela kampen - det enda som höll mig uppe vissa gånger var just att jag visste att det fanns ett slut på svullnaden.



I många veckor satt jag en stund med en varm vetekudde på magen efter varje måltid. Och rätt som det var, utan att jag fattade hur det gick till, så var magontet och svullnaden borta...



Det är ett helvete att ta sig ur bulimin, ibland ett större helvete än att stanna kvar i sjukdomen - men när man tagit sig igenom helvetet så väntar paradiset. Då kan man äta en vanlig middag med vänner, och njuta av trevligt sällskap - i stället för att analysera och trassla in sig i tankar på vad man ätit och varför man ätit.



Nu blev det ett långt inlägg, men jag vill bara säga att det är så himla värt att ge sig attans på att bli frisk. :)



Kram på dig!

2011-12-10 @ 12:26:47 / URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Jennie

Åh, du har levt livet, vad underbart!!!! Blir nästan tårögd när jag läser. Hållr själv på att ta mig ur det helvete det innebär att ha bulimi och har upplevt närmast eufori när jag lyckats äta regelbundet så länge att fixeringen vid mat släpper lite och jag känner mig glad och återfår livslust.

Har försökt att verkligen pränta in den känslan för att ha den i minnet när jag faller tillbaka - och det har behövts.

Så glad för din skull att du haft en bra resa. Kanske de här dagarna kan fungera som motivation även för dig när du har en dipp?

stor kram

2011-12-11 @ 10:29:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus