Arma stackare?

Detta året har jag drabbats av något jag aldrig trodde jag skulle behöva drabbas av:

Julklappsångest till följd av hur min ekonomi ser ut just nu.
 

Men jo, det är ett faktum; detta året kommer jag inte undan! Jag vågar inte ens gå in på internetbanken och "kolla läget" just nu.



Eller jag måste det... ska ta med dosan till jobbet och sedan dränka mina sorger i überstarkt kaffe, helst starkt nog att kunna fördriva foster! Mina sparade tillgångar har jag ju som bekant säkrat (tack och lov!) och kommer inte åt utan att först involvera min sambo. Men det kommer inte på fråga för jag vill ju helst att allt ska verka så himla bra hela tiden... ja, suck... man är sin egen värsta fiende!

Buhuhuuuuuuuu!!



Men nä, jag ska INTE böla över detta. Det kunde varit värre. Det kunde fasen varit tusen gånger värre!! Get a grip Jenny. GET A GRIP.

Jag har redan ätit frukost. så himla svårt när jag känner mig så stor och brottas mellan att skylla det på vätskeansamling kontra en massiv viktuppgång sällan skådad på denna jord. Ångest, det skapar det i alla fall.

God, have mercy with me today!? Tänker på er vänner<3

Kommentarer
Postat av: Anni

Ekonomin är ju en baksida av många olika "missbruk" tyvärr. Ibland kan jag få ont i magen när jag tänker på hur mycket pengar jag lägger på tröstshopping, även om jag inte räknar det som ett beroende. Hoppas det löser sig med ekonomin och försök att inte bekymra dig så mycket över julklappar. Jag tror inte det finns någon som kräver dyra julklappar.

Det är definitivt vätskeansamling. Den viktuppgång det kan vara fråga om är bara sådan som du behöver.

Och TACK för ditt stöd.

Kram

2011-12-09 @ 07:42:54 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Bullen

Jag kan också få ångest när jag tänker på alla pengar jag lagt ner på mat, bantningsmedel och vågar av olika slag. Så himla onödigt, men man får se det som en anledning god som någon att vilja bli frisk.



Många gånger nu det senaste året har det varit just pengarna som varit min motivation till att inte köpa en ny våg eller beställa hem bantningstabletter. Ibland längtar jag ihjäl mig efter en badrumsvåg eller en köksvåg - men så vet jag att det är onödigt att lägga 400 kr på nya vågar, de kommer ändå hamna hemma hos C när jag inser att jag inte kan hantera dem.



Ta det lugnt med julklapparna! Det är inte julklapparna som är det viktigaste med julen... Eller hur!?

2011-12-09 @ 22:16:19 / URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: My

Japp, han är inlagd just nu och det känns så enormt skönt att han får hjälp och framför allt att han inser att han behöver hjälpen. Det blir ju ett lugn för mig också att bara veta det och att klara av att släppa lite ansvar. Det känns faktiskt riktigt ok för mig just nu i stunden. Underbart.



Roligt att höra det gick så bra för dig på resan. Tänk vad du har utmanat dig, inser du vad stolt du kan va :D



Godnattkramar <3

2011-12-09 @ 23:50:26 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: camilla

Hoppas du fick en bra dag igår<3 försåtr att de känns jobbigt med pengar men som sagt de kunde vart värre. så länge man har så man klarar sig med tak över huvudet och mat :) tänker på dig<3

2011-12-10 @ 08:31:23 / URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus