Så mycket, mycket mer..

Igår var en helt fantastisk dag.

När jag inte hetsade hann jag istället köpa de sista julklapparna (jodå, några slantar finns här allt kvar ;)).

Jag har tänkt mycket på min relation också... med min sambo alltså. Och jag märker ju; när jag mår dåligt så påverkar det mitt sätt att tänka väldigt brutalt och det påverkar givetvis också honom jättemycket. Det kanske inte är så konstigt om jag inte känner himlastormande känslor för honom just nu när jag kämpar mot den här sjukdomen? Jag känner kärlek, ömhet och att jag önskar oss ett så mycket skönare liv än det vi har nu.

Igår lämnade vi intresseanmälan på ett hus här i närheten, jag tycker det ser jättemysigt ut och lite sådär "lagom" svennebanan :D Vet inte vad jag har för stil egentligen... gillar det lantliga tror jag, men också det ljusa, det enkla. Vad gillar ni??





Men detta är nog bara början på husletandet... man får börja titta lite och sen känner man förhoppningsvis när man hittat "hem".

Igårkväll hade jag julpyssel och slog in massa paket. Jag pyntar dem på mitt eget sätt och har på egna personliga etiketter på som jag gillar (BARA för att jag tycker det är vansinnigt roligt, inte för att jag måste ha det prima perfekt eller nåt sånt).

Har dessutom två bebisar i bekantskapskretsen som ska uppvaktas framåt också, mitt så här i juletid. Det är mycket födelsedagar och andra uppvaktningar på gång just nu. Det samlas ofta så tycker jag.


... och två smörgåsar till det!

Nu har jag precis avslutat min frukost. Buhuhuuuu!! Den kändes inte rolig eftersom jag avslutade gårdagen med fyra kanelbullar som kvällsmål i sängen. Men jag stressar inte upp mig, JAG ÄR INTE
PERFEKT. Jag är ingen ultimat anorektiker längre, jag är på väg att bli SÅ MYCKET MER än det.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Du är GRYM!

2011-12-11 @ 10:23:03
Postat av: jennie

starkt av dig att gå tillbaka till måltidsstrukturen trots att det tog emot.

hoppas du får en fin dag i dag och att du får vila från äs-demonerna

kram

2011-12-11 @ 10:25:03
Postat av: Ida

Fina du <3



Jag tycker du gjorde helt rätt som åt dom där bullarna. DU ville ha dom och då ska du äta dom. Äs ska inte styra. Starkt gjort! VI klarade det båda två. Jag känner som du, jag är ingen fullbordad anorektiker. Jag är inte en anorektiker till 100 % och det känns ibland som ett misslyckande. Men det är det ju inte.

Ang Mora så tycker jag ABSOLUT du ska söka dit!!! Dom har en sån underbar syn på människan och alla är individer och olika. Alla får individuell behandling. Många som varit där blir friska och en fria. Man väljer helt själv hur man vill äta. Om man vill äta ensam, med andra, laga sin mat själv eller gå ut och äta. De flesta går ut och äter, är enklast så. Man kan då ta med sig en matlåda till middagen. Stöd vid måltider finns tyvärr inte vad jag vet. Man kan ju stötta varandra om man har nån som man trivs med. Finns många som är nästan friska i Mora som jag åt med. Ville inte äta med de som va sjukast. Sen kan du kanske äta med din behandlare ibland om du vill. Det går att lösa. Du gör din frukost själv eller beställer en färdig bricka. DU bestämmer hur DU vill ha det. Samtal varje dag. Massage, yoga, samtal om kost mm. Tycker du ska söka! Du har allt att vinna på det :) Kramar

2011-12-11 @ 12:22:30 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Anni

Vad glad jag blir för din skull. Du är så bra!

Kram

2011-12-11 @ 17:08:39 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Bullen

Vilket mysigt hus! Jag gillar också ljusa hem, gärna med ekdetaljer. :)



Jag har haft försäljning på en marknad nu i höst, hade gärna gjort det oftare för det är så himla roligt!



Hoppas att du får en fin vecka! Ta hand om dig! Kram!

2011-12-11 @ 18:21:54 / URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Linda

Huset ser supermysigt ut, med öppen spis och allt. Avis.

Bra gjort med frullen :)

Kram

2011-12-11 @ 21:56:51 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus