Loosing its power..

Som ni kanske märkt så har min hetsätning under det senaste året sett annorlunda ut än ett hetsigt "vräka tills jag spyr"-akutinfall.



Jag har pratat om hetsen som en session där jag i lugn och ro förbereder och plockar fram allt jag behöver och sedan ätit metodiskt och känt mig väldigt avslappnad av någon konstig anledning.

Men vet ni.. Hetsen har tappat den funktionen nu..!!



Det är sant! Vad är det som händer?

Jag fattar ingenting (DET är ju iofs inget nytt haha). Dessa dagar av firande har jag inte ens varit lockad att få vara hemma och hetsäta ifred eller nåt sånt alls.

Och det, mina vänner, är helt sjukt för att vara mig!


Jag går på autopilot nu, jag tuggar på. Jag vet att mina sessioner förmodligen kommer fortsätta (om än i mindre skala än tidigare), men nån längtan efter dem känner jag definitivt inte!



Undra hur länge det här flytet kommer fortsätta? Ska vi tippa om det?? hehehe. Det känns alltid som att de ljusa stunderna/perioderna liksom MÅSTE följas av mörka perioder. Jag menar.. WHY?? Kan man inte bara få tillfriskna i en rakt uppåtgående spiral..!

Kram goingar<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

woo-hooo för dig :)

Kan känna igen mig en hel del i det du skriver, det är faktiskt lättare även om det hos mig ändå finns en massa tankar som maler men tror det kan ha med att göra att jag har så lite att göra.

Kram

2011-12-27 @ 09:52:20
Postat av: Lisa

Det är ju jättebra! :D

2011-12-27 @ 10:45:59 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: My

Kram tillbaks :D

2011-12-27 @ 16:24:36 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: deniiise :)

Vad glad jag blev över att läsa detta! Fortsätt att njuta av maten & även sällskapet runt den, det är inget farligt. Jag hejar på dig och vet att du kan klara det om du vill :)



Och tack sötnos, vad gullig du är <3

2011-12-27 @ 17:14:48 / URL: http://flikkand.blogg.se/
Postat av: Anni

Tack söta du!

Vad bra du verkar ha klarat av julen! Visst kan det komma bakslag, men jag framhärdar i att ju fler dagar det går bra desto lättare blir det.

Kram

2011-12-27 @ 20:02:46 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus