The focusfinder

Morrn morrn, hoppas ni mår bra!

Jag är uppe tidigt, har ätit fil, müsli och 2 mackor till frukost. Älskar faktiskt frukost (fasiken vad det tar emot att säga så!). Även om det är tungt vissa dagar såklart. Vovven ligger och vilar efter sin frukost och morgonkissning. Igår insåg jag att jag måste "rycka upp mig" igen. Helt fel ordval! Rättare sagt jag måste hitta tillbaka till mitt fokus jag hade för någon månad sen.



Jag satt och grät igår för att jag kände så starkt att jag inte har ork ens att ta hand om vår hund. Det är som att jag inte har det goda energiflöde hon behöver (vilket inte är så konstigt eftersom jag har svårt att vara lugn och medvetet närvarande alla gånger). Jag orkar heller inte gå längre rundor med henne. Tårarna strömmade och allt jag kunde få fram var: hur har det kunnat gå så här långt?


Min husguru! Min mormors stora kärlek! (haha) 
Mannen med colgatesmilet!:)


Fattar ni hur gärna jag vill öppna upp för någon behandling/terapi, men jag vet inte vad det skulle vara. Där jag bor finns det mycket begränsad tillgång till ätstörningsvård och inget dsv eller liknande där man kan få stöd. Att gå och väga mig känns inte som tillräckligt stöd.

Och jag blir arg på den sidan hos mig som inte kan komma över tidigare terapimissar. Jag MÅSTE gå vidare från det nu. Måste använda de färdigheter jag lärt mig, som jag har. Uppbåda dem alla och vara ståndaktig i mitt beslut. Jag är övertygad om att jag kommer att komma på något, det måste jag!

Idag ska jag till en gymnasieskola och föreläsa för treor. Det ska bli kul!

Kram, på återhörande<3

Kommentarer
Postat av: Anni

Godmorgon!

Skönt att höra den motiverade Jenny igen! Det är ju bra att du känner dig öppen för vård nu. Kanske samtalskontakten genom företagshälsovården kan ge något?

Kram

2011-12-02 @ 06:27:19 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Mary

Åh, ibland är det behövligt att vara ledsen... du är ingen ond människa för att du är sjuk, du tycker om din vovve och bryr dig så mycket om henne att du faktiskt tänker som du gjorde, det är fint <3

Angående vård, finns det inget telefonbaserat? ex Communicera. Eller något annat privat. Om du har råd, kostar ju säkert en del kom jag på. Önskar verkligen att du finner en väg!

2011-12-02 @ 07:51:17 / URL: http://amatorfilosofen.wordpress.com
Postat av: deniiise :)

Ja visst är det? :)

Tack detsamma vännen!

Kram

2011-12-02 @ 17:29:58 / URL: http://flikkand.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag hittade din blogg igår och har suttit och läst i princip alla inlägg. Känner igen mig såååå väl i det du skriver. Och det du skrev j detta inlägg att du inte känner dig "tillräcklig" för din hund, det är ngt jag verkligen känner igen! MEN jag försöker vända på det och se det som ett sätt att vilja bli bättre, det är inte lätt men alla knep man kan ta till för att det ska bli pyttelite lättare att hitta motivatonen gäller det att försöka plocka fram när ångesten tar överhanden. Jag tycker du ska ta hjälp av någon, det är ännu svårare utan hjälp, det finns hjälp och av egen erfarenhet vet jag att man behöver hitta rätt behandlare.. Har provat några olika behandlare skulle man kunna säga DU har RÄTT till att byta om det inte fungerar med den du har. Finns det möjliget till individuell matträning? Säg att du inte tkr det hjälper att gå och väga sig, säg att du behöver mer hjälp stå på dig och Ge inte upp!!! Du är värd så mkt mer!

Stor styrkekram

2011-12-02 @ 17:38:14 / URL: http://saras88.blogg.se/
Postat av: Linda

Vännen, förstår verkligen hur svårt det är att komma över tidigare terapikontakter som inte fungerat. Men ge det en chans till, bara en chans till just nu. Du behöver inte tänka längre än bara ett steg framåt, tänkt inte längre än så. Försök att mota bort besvikelserna även om det är svårt.

Kram

2011-12-02 @ 20:00:25 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Myza

Men hur bra är det inte att du VILL ha hjälp? Det är ju ett jättestort steg du har tagit. Klart du kommer få hjälp!! Leta vidare till du hittar rätt. Bodde inte du i Stockholmstraken eller det kanske är hemligstämplat var du bor? Förlåt mig i så fall...



Oj, vad jag känner igen det där med trytande energi vad gäller att ta hand om husdjur... Jag har en katt som inte alls fått (får) den uppmärksamhet han borde få. Jag borde fan inte ha djur!! Jag kan ju inte ta hand om mig själv ens... Kommer på mig själv med att inte orkat byta i kattlådan (toan alltså) på en vecka... upptäcker det först när det stinker... och så blir det ju om och om igen... dels för att jag aldrig får in rutinen att byta i lådan men dels (snarare FRAMFÖR ALLT) för att jag har så extremt lite ork till övers om dagarna och kvällarna... Skäms över mig själv!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus