Andra dagen

Jaha nu har andra arbetsdagen på 75% tagit sin början. Det känns ok än så länge. Linda, jag kom på att du frågat mig om anledningen till att jag ökat arbetstiden och ja, det är mest den ekonomiska och känslomässiga pressen som gjort att jag gått upp i arbetstid. Om jag orkar återstår att se...

Nästa vecka ska jag ha möte med min doktor, arbetsgivare och fk... har aldrig haft ett sådant möte. Ni som har haft det, vad har ni för erfarenheter av denna typ av samverkan? Jag kan inte låta bli att känna mig pressad i min sjukdom..

Glömde förresten att ta med julkorten för att posta dem i morse, det är så typiskt mig hehe (trots att jag hade lagt fram dem i hallen och allt liksom!), men får fixa det sedan när jag kommer hem.

I morse sa jag till min sambo att han måste respektera att jag inte är en hundmänniska innerst inne. Hans största intresse är jakt och att ha hund, men mitt är inte det. Jag kompromissar för att man måste ge och ta i en relation, men äntligen kunde jag erkänna för honom att jag hade varit lyckligare i vårt liv utan hund. Jag älskar djur så det har inget med det att göra. Men att ha jakthund kräver mycket och ja, jag klarar det. Men jag ser det inte som något som tillför mitt liv tillräckligt mycket glädje för att vara värt det egentligen..

Hoppas jag inte lät för lat och stroppig nu!! Usch.. som ni vet så älskar jag vår hund, så det har inget med det att göra<3<3<3 Nä nu slutar jag böla och fortsätter jobba;)

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad modig du e som går upp i tid.

Har haft ett sådant möte för några år sedan och var supernervös innan just för att jag inte visste vad jag skulle vänta mig. Var rädd för att bli dömd etc men döm om min förvåning när allt handlade om mig på ett positivt sätt, alla var där för att hjälpa mig att må bättre. Ingen press de ville bara veta hur jag mådde.

Hejjar på dig

Kram

2011-12-15 @ 18:55:16 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anni

Jag har haft sådana möten flera gånger. Fast det har varit betydligt fler personer närvarande; chef, personalchef, två läkare, psykolog, samordnare, fk... Just för att det vara så många blev det lite jobbigt, men jag uppfattar det ändå som om alla ville hjälpa.

2011-12-16 @ 10:52:56 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus