Vill bara vara ensam

Idag struntade jag i terapin (grupp var det idag)... Och vad tror ni jag har gjort istället? Varit hemma och hetsätit såklart. Åt mellanmål mellan de 2 hetssessionerna, med säkert avstånd från dem. Miss perfect igen? eh nää... Men jag försöker verkligen hålla igång med matschemat iaf, det kan man inte säga annat. Försöker peppa mig själv nu...



Men nånstans finns det en yta här som håller på att krackelera. ORKAR INTE MER... Orsakad av en ständig kamp och en pågående, konstant ångest inombords som tär på mig. Kampen mellan förnuft och känsla. Att hitta min vishet, att hitta mig själv. Att leva ett fullkomligt liv i all min operfektion.

Sambon kommer hem lite senare än vanligt idag. Det destruktiva i mig vill bara en sak: att fortsätta att äta och spy. Hela kvällen. Förnuftet säger att det vore ett steg i helt fel riktning. Speciellt inte med tanke på att jag redan hetsätit 2 ggr idag, samt missat terapin pga det.



Men jag orkar inte bry mig just nu.. jag ville inte gå på terapin, hade inte ens tänkt gå dit från första början.. jag orkade inte. Och gjort är gjort. Jag känner mig dock fruktansvärt otillfredsställd efter hetsätandet. Vill bara kunna äta massa gott och FÅ behålla det. Och det får jag ju egentligen, jag skulle komma att lära mig att hantera "lagom" mängder av godsaker och mat. Bara jag inte förbjuder vissa saker så som jag gör.

Jag tycker det går lättare och lättare med vanlig mat och smörgåsar och liknande. Men en glass på kvällen, eller en kaka efter lunchen osv, NEJ det går inte. Och det stör mig nåt så fruktansvärt. Det vikdmakthåller ju ätstörningen. Förbuden måste bort.

Bara inte just idag.


Kommentarer
Postat av: Ida Jansson

Ger inte terapin dig nåt? Förbud skapar bara tvärtom effekt. Det du INTE får äta kommer du till slut vräka i dig. Försök ät lite gott då o då istället för massor på en gång. Fika med en vän/kille/jobbarkompis eller ensam på ett mysigt cafè. Ta med dig en bok el tidning o bläddra i om du vill. Köp nåt gott som du gillar och ät sakta där i den mysiga miljön. Du kan ju inte köpa 10 kakor o moffa i dig på ett cafè. Det funkar för mig iaf. Testa. Stor kram

2011-08-11 @ 18:25:26 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: lena

jag vill inte verka dum eller nåt mot dig... men jag vet oxå med facit i handen.. att man måste ta ett BESLUT.. jag vill gå på beh oavsett hur jobbigt det är, jag måste börja äta o inte hetsa mm.. jag vet att det låter hårt men tyvärr finns ingen annan lösning.. jag vet för jag har sjäöv gått den jävls vägen.. klart att man får ha återfall men man måste slåss med näbbar o klor för det e inte enkelt.. myckdt styrka fann jag i mina behandlingar.. jag kom till gräns i livet då allting stod på spel mer eller mindre.. jag önskar inte dig att komma i den sitsen.. jag gör verkligen itne det.. du måste ta ett beslut.. o jobba i den riktningen oavsett hur mycket det kommer att kräva... kram vännen

2011-08-11 @ 18:59:06 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: ellinor

Ja att förbjuda saker gör inget bättre. Är nu när jag inte har förbjuden mat som jag kan fika kakor, bullar och annat på ett normalt sätt. För det är inte förbjudet i min kost längre. Uppe i Östersund blev det ju alltid fika (bulle, kaka) efter middagen hos farmor. Och det gick jättebra. Men det är svårt, jag vet. Tycker du är jättestark som äter efter matschemat fast du har hetsätit. Du ska vara stolt över det fast det känns förjävligt.

2011-08-11 @ 19:55:15 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Linda

Kram på dig och tack för dina ord hos mig. Äter för lite just nu det vet jag men fram till denna veckan(har mens) så har inte fantasierna varit så framträdande.

Hoppas du snartmår bättre också

kram

2011-08-11 @ 21:36:36 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Linda

KRAM KRAM KRAM KRAM KRAAAM

hoppas idag känns bättre

2011-08-12 @ 07:23:41 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Martina

Hur kommer det sig att du inte vill gå till terapin? Känner du inte att den hjälper? Du tänker helt rätt när du säger att du inte ska ha förbjuden mat, det är inte lätt men det verkar som att du går åt rätt håll. Du vågar äta riktig mat, smörgåsar och dylikt. Det är ett stort steg. Och att få hetsätningar trots att du äter enligt matschemat är normalt, det hör till. Det vet du nog. Även om det är en hård sanning. Du är jättestark, tro inget annat!

Sköt om dig!

Stor Kram!!

2011-08-12 @ 08:21:07 / URL: http://fousonette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus