Vilken helg...

För det första... vet ni? Jag har inte hetsat på två dagar..! Heja mig! Kan knappt fatta det själv... Men det har krävt en stor insats av mig (äta tillräckligt framförallt) och tillåtande av olika livsmedel. Har t o m ätit på nätterna..! haha! Hatar att vara för hungrig när jag vaknar. Och kan inte somna om utan att äta något när jag vaknar och är hungrig mitt i natten.



Just nu vägrar jag tänka på att det är ny arbetsvecka imorgon och att jag ska hålla i ett seminarium för lite folk. Jag får ta det när morgondagen är här och först leva mig genom söndagskvällen.. För annars tänker jag bara på hur fasiken jag ska klara av att jobba efter en sådan här "hektisk" helg.

I fredags kväll var det ljusfest som jag redan skrivit om.



Sen igår så var jag med min ömma moder på sjukhuset (hon skulle röntga sig) och sedan gick vi i affärer heeela dagen. DET är jag INTE van vid just nu kan jag säga... Det tar på krafterna med allt folk, provrumsköande, provande och socialiserande..!

Dvs sådant som man "slipper" om man alltid sitter hemma och umgås med äs-monstret. Men det som är bra med att jag haft fullt upp i helgen är att tiden flugit iväg.. och jag har inte haft tid att tänka på, och längta efter, hetsätning. Är trött på att hetsäta. Gör ju det annars varje dag.



Idag avslutade jag helgen med att följa med sambon på mässa vid Bosjökloster i Skåne. Blev också en heldag. Åt viltkebab..! Det gör så j-a ont i psyket och gör mig rädd att äta tillräckligt men jag har överlevt två dagar nu. Om och om igen får jag bevisat för mig att det inte är så farligt att äta tillräckligt och regelbundet, som ätstörningen försöker får mig att tro...

Nä hörni, nu är mina krafter totalt slut så nu kikar jag in till er. Underbara ni<3

Kommentarer
Postat av: Ida

Fan va bra du är!!!

Ville bara säga det :)

Stor kram

2011-08-28 @ 20:45:17 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Anonym

kolla bloggen:D

2011-08-28 @ 21:41:22 / URL: http://vafanheterjag.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jättebra kämpat!!! fortsätt så nu :)

2011-08-29 @ 07:11:15 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: camilla

vad härligt att höra att de går bra för dig nu:D

Fortsätt i samma takt :)



Kraamis

2011-08-29 @ 08:41:10 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Anni

Vad bra du är! Heja dig!! En hetsfri dag i dag också då?

Kramar

2011-08-29 @ 11:28:10 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: nnj

Härligt Jenny! Var glad åt de två dagarna nu och slå inte ner dig själv om det inte blir en tredje nu. Utan då provar du på nytt nästa dag istället utan att fördöma dig själv.

2011-08-29 @ 11:28:54 / URL: http://nejnujavlar.wordpress.com
Postat av: ellinor

Så kul att läsa Jenny!!! Var stolt över dessa två dagar! Och som någon annan skrev hata inte dig själv om du hetsäter i veckan. Utan fortsätt att vara stolt över dessa dagar!



There are only three days that count, yesterday, today and tomorrow. Yesterday is gone, tomorrow may never come. Today is the only day you can do anything about

2011-08-29 @ 13:29:20 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: My

Jag blir så glad för din skull fina du. Det är kanske på väg uppåt nu?



Vad det gäller ditt förra inlägg.... jäklar vad träffande. Kände igen mig, som tusan, tyvärr. Men vet du, vi kan komma dit, med barn, hus och allt vad vi vill. Så småningom. Snacka om konkret mål att sträva mot. Stor kram!

2011-08-29 @ 15:09:53 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus