Tjocka, feta maaaaage!!


Hahaha:) Nää usch, inget att skämta om, men shit vad träffande bild till min känsla just nu.


Idag har jag tagit tusen steg tillbaka känns det som. Sjukanmälde mig från jobbet bara för att kunna hetsa. Moget.. Usch vad jag skäms. Det händer typ ALDRIG!!!

Men idag tog jag ett snabbt beslut i bilen på väg till jobbet (hej felkoppling?!) och vände hemåt. Det var väl kanske inte det mest genomtänkta beslut jag tagit i mitt liv.. Suck.

 Känner mig tjock som fasen nu. Känner mig värdelös, varför faller jag så lätt i äs händer? Usch vad jag hatar det här. Har dessutom ätit både lunch och mellanmål ÄNDÅ och det gör ju inte saken bättre. Känner mig så förbannat svullen om magen. Hatar det!!! Vill bara att det ska bli kväll så jag får lägga mig och sova och förhoppningsvis få känna en plattare mage imon på morgonen.. Japp, störda tankar men det är ju vardag. Det är ju för att få bort dem som jag likförbannat fortsätter moffa mina måltider.

:(

Kommentarer
Postat av: My

Helt rätt....... fortsätt moffa som du kallar det. Du gör precis som min dietist skulle säga. Du hoppar upp på banan igen och ger dig inte. Just det beteendet, kommer göra att du kommer bli fri från äs en dag. Heja dig!!



KRAM!

2011-08-23 @ 16:19:05 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: ellinor

Moffa, ett nytt ord. Men är som du gör just nu som kommer föra dig framåt hur jobbigt det än är. Men är ju inte alltid så lätt att tänka så när man har ångest och tjockkänslor.

2011-08-23 @ 19:18:25 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Ida

Du har inte gjort så här på läääänge! Bakslag får alla. Upp på banan igen! Du klarar det!



Stor varm kram

2011-08-23 @ 19:57:23 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Anni

Säger som de andra, du gör helt rätt som fortsätter med dina måltider.

Å jag känner också igen mig i bilden. Så väl!

Kramar

2011-08-23 @ 20:43:33 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Lena

jag jobbar på men det går sådär tycker jag.. börjar bli seg i kropp o knopp.. men vad gör man.. kämpar inte så värst mycket just nu, flyter mest med det som sker just nu.. kram

2011-08-23 @ 20:44:18 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Myza

Hej!

Jag har vetat det så länge jag kan minnas faktiskt; att jag är bi :)

2011-08-23 @ 22:26:08 / URL: http://bulimianervosan.blogg.se/
Postat av: Myza

Känner mig också tjock. Drack vin i förrgår och har motionerat alldeles för lite. SKA ta en promenad eller en löptur ikväll; så det så!!!

2011-08-24 @ 15:40:21 / URL: http://bulimianervosan.blogg.se/
Postat av: Myza

Jo, man FÅR skämta om sånt; i synnerhet när man själv är ätstörd. Då är det ju faktiskt mer legitimt tycker jag; det är ju lite självironi, inte sant? Man måste få lov att garva åt elänet, annars blir det för tungt.

2011-08-24 @ 15:41:33 / URL: http://bulimianervosan.blogg.se/
Postat av: Myza

Det är bara roligt med folk som undrar och ställer frågor :)



Jag har haft sjukersättning så länge jag kan minnas... sedan 1997-1998 där någon gång. Då var det betydligt lättare att få det. Idag är det ju skitsvårt. Hur som helst var det min psykolog jag hade på den tiden som tipsade mig om att söka sjukersättning... jag hade inte ens testat att jobba... dum som jag var (tänkte typ "Aha; man kan få pengar varje månad utan att jobba!) ansökte jag och fick det kort därefter beviljat. Sedan dess har sjukersättningen hängt kvar, och ju längre jag har haft den desto mer av en självuppfyllande profetia har det ju blivit... NU är jag sannerligen inte kapabel att jobba... :D Anledningen till att jag fick sjukersättningen var dels bulimin dels en jävla Asperger-diagnos (som jag senare blev av mig då jag gjorde en andra utredning eftersom jag aldrig kände att diagnosen var rätt och stämde in på mig).



Man får akta sig för att fråga saker; man kan få en hel lång tjatig roman som svar... hehe...

2011-08-24 @ 16:11:32 / URL: http://bulimianervosan.blogg.se/
Postat av: Myza

Jag älskar att sitta uppe och uggla om nätterna; har alltid gjort. Oftast är det då jag känner för att vara kreativ :) Så har det varit så länge jag har bott hemifrån... typ... men ibland brukar jag vända rätt dygnet något så när. har varitir uppe i ottan en himla massa gånger den här sommaren till exempel :) Olika det där. Ibland går jag upp kl. 18... ibland kl. 11.00...

2011-08-24 @ 16:13:46 / URL: http://bulimianervosan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus