Läkarbesök



Läkarbesöket idag gick över förväntan... skönt! I vanlig ordning oroar man sig alltid alldeles för mycket, visst gör man? läkaren var ju faktiskt ofarlig. Och jag hade sett honom på psykiatriska mottagningen tidigare så det var inte en komplett främling heller för den delen.

Summan av besöket blev att jag nu ska öka på antideppen (från 40 till 60 mg med start imorgon), samt ta atarax till kvällen för att se om det kan förlänga min sömn något. Jag har inga problem att somna in, men däremot vaknar jag från och till under nattens gång.

Jag kommer även fortsättningsvis att arbeta halvtid, tack gode gud... han berömde mig även för mina stora framsteg under sommaren (för japp; jag klarade att berätta om de förbättringar jag åstadkommit i min friskprocess! Not bad...). Just nu sitter jag och kämpar med kvällsmålet. Jävla (ursäkta svordomen) jobbigt ikväll alltså... blir så förbaskad på den här skiten! Framförallt att jag känner mig tjock om magen. Det är ju för fasiken BARA en känsla, INTE verklighet!!! Det försöker jag påminna mig själv så fort känslan kommer.



För vad händer annars? Jo, jag låter en KÄNSLA (tjockkänslan) styra hur mycket jag äter och skiter då i min kropps behov och vad den behöver. Hur förnuftigt är DET egentligen? Inte alls faktiskt, MEN därmed inte sagt att det är lätt att lyssna till kroppens behov istället för att gå på känslan och sjukdomens linje..!

Nähä, nu får jag äta upp det här kvällsmålet innan ätstörningen övertalar mig att skita i det. Ska kika in till er sedan och förhoppningsvis kunna hålla monstret på avstånd och min hjärna distraherad.

KRAM<3

Kommentarer
Postat av: Pranpriya

Nej det är bara en känsla, inte alls något sant! Hoppas att det gick bra med kvällmålet.

:)

2011-08-03 @ 21:37:42
Postat av: Anni

Hej på dig!

Vad skönt att det gick bra hos doktorn. Det ÄR jobbigt när man tvingar byta läkare, men riktigt bra av dig att kunna förmedla dig så bra. Jag tycker att det är strongt av dig att jobba halvtid! Det gör ju jag också nu, men det är ju bara sedan en kort tid tillbaka. Men också bra av dig att inse att du faktiskt inte orkar mer, just nu.

Tack för din kommentar. Skönt att man inte är ensam. Känner mig som världens sämsta mamma och hustru ibland (eller snarare för det mesta).

Kram

2011-08-03 @ 22:38:40 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: lena

skönt att höra att det gick bra hos läkaren.. alltid en viss oro det där.. det brukar jag oxå ha, katastroftankar..

kram

2011-08-04 @ 21:00:42 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: ellinor

skönt att läkarbesöket gick bra. För oftast oroar man sig ju mer än man behöver. Och tycker det låter bra att du ska jobba halvtid. Tar ju mycket krafter att jobba mot ätstörningen. Och visst är känsla och verklighet svår att skilja åt. För ens känsla känns ju som verklighet. Även om det bara är DU som tycker din mage är stor. Men är verkligen bra att tänka att verkligheten INTE är så. KRAM

2011-08-04 @ 21:53:42 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus