Kväll...

Idag har jag känt det som att jag är på väg att gräva ner mig fullständigt, men nu efter avklarat kvällsmål med en smörgås och fil m musli och banan i, så känns det bättre.

Jag började hetsa massa glass efter lunch, bröt mitt i (!) och tog mig till sjukhuset för terapi kl 14. Fattar inte hur jag lyckades.. Men mycket är tack vare ert stöd, för er kan jag berätta allt och visa upp mig sån som jag är (trots anonymiteten) och ändå få massa stöd. 

Min terapeut konstaterade för mig att en anledning till den otroliga trötthet jag känner just nu förmodligen beror på den fasad jag håller upp för omvärlden i övrigt. På jobbet, för sambon, föräldrar och syskon. Det tär på en mycket mer än man tror.



Efter terapin fikade jag i sjukhusets cafeteria. När jag kom hem då? Jo, då tog jag upp 3 B&J:s från frysen, satte i mig dem på 10 minuter och kräktes snabbt, tills strax innan sambon kom hem. Sista stunden innan han kom hem städade jag undan hetsspåren och lagade mat så det var färdigt när han steg in genom dörren. Haha.. Åhh vad skadat. Little miss perfect... yeah right... jag får förresten ofta världens ryck efter jag hetsat (mer eller mindre).. städa, diska, tvätta. Blir effektiv som få! Skrubba rent, bort med skiten, röj upp utsidan i ett desperat försök att hålla den kaotiska insidan i schack.



Så till middag innan skulle vi alltså äta korvstroganoff med ris (en av mina absoluta favoriträtter), och den ångesten jag kände efter hetsen och osäkerheten kring hur mycket kalorier jag behållit osv påverkade alldeles för mycket. Konsekvens? jag åt knappt halva portionen. FAN! Sen la jag resten i en matlåda och fyllde på till full portion inför en lunchen imorgon.

Men nu har jag alltså avklarat FULLT kvällsmål. Starkt jobbat Jenny. 
Och efterrätt? En karta atarax :)


Kommentarer
Postat av: nnj

Vad du kämpar. Grymt duktigt. Känner du att du har kommit en liten bit på vägen, att det går lite lite lättare med vissa saker? Heja på!:)

2011-08-09 @ 22:44:39 / URL: http://nejnujavlar.wordpress.com
Postat av: Anonym

KOLLA IN MIN BLOGG<3

2011-08-09 @ 23:29:53 / URL: http://missyt.myshowroom.se
Postat av: Dreamer

Känner igen mig idet du skriver. Att hålla uppe fasaden bland människor.Hade besök i två veckor förut. Veckan efter sov jag hur mycket om helst, kunde knappt göra någonting annat. Även de där rycken efter hets. Håller just nu på att dränker köket i ajax och skrubbar allt som syns. När det är fint så finns det inga spår av något dåligt och när allt är diskat även inga spår av hets. Känns skönt efterår.



Har läst din blogg nu ett tag och tycker du är jätte stark! Kämpa på tjejen!

2011-08-10 @ 05:47:42 / URL: http://smaladrommar.wordpress.com
Postat av: Anni

Vad glad jag blir att mina ord fick den effekten! Och det är ju tydligt att terapauten har rätt. Det vore säkert bra att släppa lite på den fasaden, men det vet jag hur svårt det är.

Vad gäller träningen så vet jag att du har rätt. Min hjärna är i full gång med att lägga upp obligatoriska träningsscheman. Men jag vill verkligen åt det positiva av träningen. Skall ge det ett försök och även berätta om det för min läkare, tror jag...

Kram på dig

2011-08-10 @ 10:07:26 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: My

Herregud, skriver du om mitt liv nu igen? Det är så likartat stundvis. Många av oss som läser här, och har egna bloggar, har ju likartade problem. Man förstår och man kan stötta varandra därefter just för att man faktiskt vet hur det är. Hoppas morgonen gått bra för dig idag vännen. Ta hand om dig!

2011-08-10 @ 10:17:04 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: ellinor

Jo vilka ryck man får efter en hetsätning. Allt ska bli kliniskt rent. Inte ett spår får synas av hetsätningen. Det ska ju vara rent på utsidan när det inre känns smutsigt...

2011-08-10 @ 16:44:11 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: tingeling

Hörru sötnos.. man behöver inte vara perfekt. Ingen annan är det så varför måste du? Du är bra som du är .. du har kommit så långt ser du inte det??? låt dina negativa tankar komma och sedan passera.

Starkt av dig att ändå äta halva portionen.. om du tänker efter hade du ätit så mycket om du går tillbaka innan behandlingen??? förmodligen hade du antingen skippat hela eller ätit allt och sedan spytt.. eller har jag fel?



Men jag tycker nog att du bör fundera ut om det inte finns godare alternativ till kvällsfikat ;-))))

Ta hand om dig.. tänker på dig. kramis..<3



2011-08-10 @ 18:17:16
Postat av: Myza

Åh, vad du kämpar tappert, tjejen! Det där att du bröt mitt i en hetsätning och tog dig iväg till terapin; bra jobbat!! Sträck på dig!! jag brukar också få städryck efter hetsätning och vomering; tror det är en del av kompensationen; en förlängning av kräkningen - man vill göra sig av med allt det man just fallit offer för, man vill göra det gjorda ogjort och att kräkas, städa bort alla spår och skrubba rent är väl ett försök att spola tillbaka tiden...

2011-08-12 @ 21:10:37 / URL: http://bulimianervosan.blogg.se/?tmp=1200131

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus