Frukostfusk?

Shit vad nära det var att jag inte fullföljde frukosten idag! Jag var nämligen uppe inatt och tog en macka för att jag var hungrig (frökuse med bregott skinka och gurka), och nu på morgonen tyckte ätstörningen att jag skulle skippa macka till frukost bara för det (?! ehh?). Finns ingen logik, hatar det. Jag skrek tillbaka: i helvete heller, pallar inte!! och nu har jag tuggat i mig full frukost som vanligt. Känns jäkligt bra om jag ska vara ärlig.

En annan anledning till sjukdomens motstånd idag är 50årsfesten med släkt och vänner i eftermiddag/kväll. Ja visst finns rädslan där. Men inte för vad som serveras eller så. Jag kan äta allt nu, för jag övar ju som bara den. Mer för ork, ångest, tankar, mattiderna osv.

För några månader sedan så svalt jag innan fester (eller åt extremt lite under dagen vilket också är svält), men vad faaaan hjälpte det mig? INGET! Hade LIKFÖRBANNAT ångest på festen, kunde ÄNDÅ INTE äta det jag ville eller äta mig mätt! Hade dessutom extra ångest för att jag innerst inne var hungrig. Jag blev totalt grundlurad av den här skiten i huvudet på mig!

Låter inte lockande nej, så idag kör jag på ordentliga måltider. finns ingen annan utväg. Jag behöver inte äta två portioner ikväll om kroppen säger att den fått det den behöver. Jag äter det min kropp vill ha, varken mer eller mindre.

Slut på hurtfriska mig för denna morgonen, nu ska jag pimpla kaffe så frukosten landar gott i magen och sen kissa vår fina hund:)


Kommentarer
Postat av: Lisa

Jättebra gjort!!!! o du, jag tror på dig ikväll! du fixar detta!! fingers crossed. kramkram <3

2011-08-06 @ 10:30:01 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: My

Tack för välkomnandet :) Jag gör dig sällskap på tåget...



Stor kram... och du...du fixar denna kvällen galant!

2011-08-06 @ 12:19:05 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: camilla

ÅÅ så grymt bra gjort att äta vanlig frukost ändå för det var ju bara kroppen tecken på att den behövde mer energi.

ha en riktigt bra kväll, tänker på dig :)

kramar

2011-08-06 @ 15:35:29 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: ellinor

Antagligen behövde din kropp en macka i natt. för var ju ingen hetsätning. Och visst sjuka tankar säger, jaha nu måste jag ta bort en macka till frukosten för jag åt en i natt. Men människor utan ätstörningar kan ju också vakna på natten och ta en macka för de är hungriga, men de äter ju normal frukost för det. Så jättestarkt av dig att äta full frukost fast världskriget säkert var i full gång i din skalle. Och det där att svälta innan en fest där man ska äta är ju en klassiker. Gjorde jag ALLTID förut. Så går man runt hela dagen och är så hungrig så man inte vet vad man heter och så kommer man på festen och ser all mat. och då är det ju enda man kan tänka på mat mat mat mat. Och ofta i mitt fall blev det hets hemma sen på natten också. Så precis som du skriver så finns det ingen annan utväg än att äta precis som vanligt fast det är fest. Jag ska ju också på fest i kväll, grillfest. Så nu hoppas jag att vi båda kommer ha en rolig kväll!!!!!!!

2011-08-06 @ 16:29:15 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Linda

Så jäkla starkt gjort, hejja dig vad duktig du e som ger äs lång näsa.

Hoppas din dag fortsatt i samma anda.

kram

2011-08-06 @ 20:10:35 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Ida

Bra gjort med frukosten!!! Självklart skulle du INTE struntat i mackan! Du är såå stark som går emot äs!

Tusen tack för ditt peppande onlägg på min blogg! Blev glad av det :-) DU hjälper mig!



Stor kram o ha ett bra kalas o ät det DU vill!

2011-08-06 @ 20:27:32 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Elin

åh vad bra att du kämpade :D det är liksom bara ett steg närmare livet!

2011-08-06 @ 23:30:20 / URL: http://polkahjarta.blogg.se/
Postat av: tingeling

åh va lika vi är... fast du har kommit så mycke längre.. jag svälter oxå mig själv för att kunna äta på fester men ändå så får jag ångest direkt efter välkomstdrinken... va bortbjuden ikväll på grillning.

Men jag hoppade frukosten för att magen va svullen och vågen visade 2 hekto per än vad jag kunde stå ut med... tog 2 mackor vid 12 tiden.

Men trots det på grillningen så tog jag först ett halvt glas vin och lite jordnötter.. (kroppen är ju supersugen) och börjar man små äta så fortsätter det så sen dök fingrarna ner i ostbåge skålen och vips så hade jag superångest så jag drog en ursäkt att gå hem en stund.. och där satte jag fingrarna i halsen men självklart fick jag knappt upp något. Sen gick jag tillbaka till grillningen och serverade alla andra men själv åt jag inte en enda bit.

Varför kan man inte njuta av maten och skita i att magen står rakt ut?!?!?!?!?!?!

Jag tycker du är så stark och jag önskar att jag hade din styrka att kunna äta regelbundet och inte öka i vikt. Min dag kanske kommer och du är en inspiration..



Hoppas du att det toppen på festen ikväll..

kram..

2011-08-07 @ 01:06:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus