Länkar och att "krisfärga" håret

Jag har varit mellanbeigeblond, svårt att beskriva haha, ganska länge nu. Vet en kändis som haft den färgen (vänligen ignorera kändisvalet, finns ju alldeles för få A-kändisar idag tyvärr).

IDAG FICK JAG NOG. Satte på gammal hederlig rockmusik blandat med Eminem. Högsta volym och sen satte jag igång och färgade håret. ÄLSKAR "Not afraid" med Eminem (jag har nog alltid haft en liten crusch på honom, bra texter, han har haft det rätt tufft, ändå/tack vare det så himla duktig)

Nu tänker ni kanske att jag gick all-in och färgade det svart nu då eller nåt. Men NÄÄÄÄJ, herreguuuuuud, jag är ju alldeles för fin/tråkig flicka (har alltid varit) för att göra några hejdundrande förändringar så det blev ljust brunt nu. Det blev bra.

Jag gör alltid så när jag är i en kris, när livet känns outhärdligt och jag hatar allt men mest mig själv. Då måste jag liksom ändra på något. Det behöver inte alltid vara något med utseendet det handlar om.

I grund och botten tror jag att det är identitetssökande det handlar om, att leta efter sig själv... den som söker ska finna!?

Kommentarer
Postat av: Myza

Kul med ny hårfärg :)



Så du tycker jag ska skippa våg. Ja, jag vet ju att det finns en vis risk att jag trillar dit och blir fixerad, men samtidigt kanske jag går omkring och tror att jag väger mer n vad jag gör och då blir det ju onödig ågren... Ska verkligen inte väga mig varje dag om jag skaffar en våg. Det är bara dumt. Kanske en gång varannan vecka.

2011-08-21 @ 16:47:54 / URL: http://bulimianervosan.blogg.se/
Postat av: Myza

Ja, jag medger att det är sjukt att man vill veta... att ett par siffror ska vara så viktiga... bör ju verkligen kvitta vafan vågen säger liksom... :) Sedan finns det ju alltid en risk att man väger mer än vad man vill, och då blir det ju precis tvärtom istället; att man FÅR mer ågren än vad man hade UTAN vågen... Och 200 kr för en våg... bättre att lägga de pengarna på nåt roligare (hetsätningsmat... hehe...)

2011-08-21 @ 17:09:46 / URL: http://bulimianervosan.blogg.se/
Postat av: deniiise :)

Va kul att du kom till känna och kommenterar, alltid kul att veta vilka som läser! :)



Jag har diagnos ÄS UNS åt det anorektiska hållet. Led tidigare utav anorexi men när jag tog hjälp hade det gått över till UNS. Det började med träning, nyttighet som sedan övergick till mindre & mindre mat & mer & mer träning. Ganska klassiskt typ.



Tack för dina fina ord vännen, kämpa på! En dag ska det bli bra, det kommer bli bra! <3

Kram!

2011-08-21 @ 18:32:52 / URL: http://flikkand.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag förstår precis den känslan av att göra något drastiskt och förändra något radikalt. Kan faktiskt förstå Britneys desperata rakning av håret. Har haft samma tankar innan. Tänker ofta att jag skulle vilja färga håret, men e för feg. Skulle vilja ha det rödbrunt, kastanj, brunt eller svart. Men tror aldrig det kommer bli.

Gillar Eminem och hans texter.

kram

2011-08-21 @ 21:37:57 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anni

När jag mådde som sämst för två år sedan färgade jag håret mörkbrunt. Jag känner igen mig i det där att vara tvungen att ändra på något. Och det är ju i alla fall ett ganska sunt sätt att hantera kriser på. Du blev säkert jättefin.

2011-08-22 @ 09:17:34 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Anni

Tack! Jo idag behövdes verkligen sömnen, det kände jag.

Önskan att få barn är väl en jättebra motivation att bli frisk! Det är också mina barn som får mig att kämpa vidare.

I morgon börjar skolan här. Dottern börjar ettan och min man följer med en stund på morgonen. Men eftersom hon redan gått 6-års och flera veckor på fritids blir är det ingen större omställning. För sonen rullar det på som vanligt, men blir nog skönt med riktiga "lektioner" igen.

Kram på dig

2011-08-22 @ 18:48:01 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Johanna

Tack, är alltid skönt att höra de från 'utomstående'.

Kämpa på! <3

2011-08-23 @ 11:57:03 / URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: Myza

Jag och min kille fyller tio år i december :) Han fick ganska så snabbt veta om min ätstörning. I början av vårt förhållande hetsåt och spydde jag inte alls lika frekvent som jag gör idag, men det dröjde inte länge förrän jag stod inne på toaletten och hulkade med honom i rummet intill... han är idag erhört van vid min bulimi. Han är väl en smula medberoende också, får man väl ändå påstå...

2011-08-24 @ 16:31:36 / URL: http://bulimianervosan.blogg.se/
Postat av: Myza

Jobbar du heltid alltså?

2011-08-24 @ 16:32:13 / URL: http://bulimianervosan.blogg.se/
Postat av: Myza

Har du nån käresta vid din sida?

2011-08-24 @ 16:32:30 / URL: http://bulimianervosan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus