Det bara snurrar i huvudet!

Alltså vilken helg, ångesten har legat och tryckt i bröstet och gjort ont och den sitter fortfarande i och lämnar mig ingen ro! Undrar om det är den ökade dosen antidepp som påverkar? Fast fluoxetin ska ju ha en lång insättnings- och utsättningstid som ej märks av direkt..? Och btw: Igår när jag skrev hade jag världens ångest efter en hetsätning. kunde VERKLIGEN INTE spy efteråt och jag trodde att jag skulle dö.

Inatt har jag sovit som alla andra nätter den senaste tiden: förbaskat dåligt. Vaknar till och från. Resultat av det? otroligt trött!

Samt att det gör min motståndskraft mot äs väldigt svag, så jag har verkligen uppbådat all styrka jag kunnat uppbringa för att klara middagen igår och frukosten idag. Fy, vad brutalt det är! I morse fick jag i alla fall göra nr 2 på toaletten. Äntligen. Förlåt att jag berättar om det på bloggen såhär, haha! Men det är en sten som släppt från bröstet nu... Ni kanske känner igen ångesten som förstoppning innebär? Att bara känna att man fyller på utan att få släppa ifrån sig. DET är grymt jobbigt när man har äs kan jag säga!

Idag började en ny kille här på jobbet. Givetvis var jag den enda här när han kom. Hatar sånt, för jag vet att jag gillade såna ansvarsgrejer innan jag drabbades av äs. I alla fall; Han är en riktigt superduperhet kille och vi gick på samma gymnasieskola. Jag kände igen honom men tror ni han kände igen mig..? Haha... självklart INTE!! Och direkt tänker jag att det beror på äs. Jag känner mig sleten som sjutton. Håret är katastrof just nu, kroppen är tunn, full och ofräsch, men magen är "tjock" (känslan som äs så omtänksamt förser mig med varenda jäkla dag). hatar det. Förbaskat också.

Ska en hel dag/helg/vecka förstöras pga av en känsla? I don´t think so!!!!!! Så frukosten är komplett intagen i morse. japp. hatar det. Och frukostmackan är med till jobbet och jag vet att jag kommer att äta den, till sista förbaskade brödsmulan. Ni ska bara VETA hur envis jag är när jag sätter den sidan till. Och stark! Men jag mår skit. Jag mår verkligen skit.

:(

Men nu kämpar vi tjejer, eller hur?!! Bort från det där idiotmonstret i huvudet, man mår ju bara sämre och sämre av honom!!! (det är en HAN i min värld i alla fall) Tänker på varenda en av er därute<3

Kommentarer
Postat av: Linda

Men det är ju skitbra att du e så envis, släpp inte det. Hoppas ångesten kan släppa idag. Förstår precis känslan av att äntligen kunna gå på toa, det är precis som om man lättar från jorden en aning.

Stor kram till dig

2011-08-08 @ 10:22:06 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anni

Jag säger som Linda, bra att du är envis. Ibland tänker jag att det är ett gemensamt drag för många av oss med den här sjukdomen. På ett sjukt sätt så krävs det ju ändå en hel del viljestyrka för att kunna svälta sig. Men kan man bara vända den styrkan och envisheten och använda den för att bli frisk tror jag inget kan stoppa en!

Förstoppning är verkligen hemskt. Man känner sig 100 kg tyngre.

2011-08-08 @ 12:12:12 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Pranpriya

Fan vad grym du är! Tänker på dig med.

Du ger verkligen allt, det gör mig glad.

Kram :)

2011-08-08 @ 19:21:01 / URL: http://prammes.blogsport.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus