Virrpannan

Är just nu på jobbet faktiskt. Har mina nya tygskor på mig, en liten vit top med volangärm, svarta byxor samt pärlörhängen. Och som accessoar idag har jag känslan av en hetssvullen mage... och inte nog med det; känslan stämmer! Tyvärr! Men jag är verkligen inne i en sådan period nu. Jag VET om det och jag VET att det är ett återfall, men frukosten ligger i magen trots kompensationstankar som sjutton!

Vad ska ni underbara göra i helgen? Själv har jag inga planer än så länge.. förutom ev någon liten utflykt.

Måste också berätta en annan sak som jag faktiskt skyller på min hetsperiod: min mobil har försvunnit! Kan ni tänka er in i paniken jag kände när jag upptäckte detta? Den försvann efter att jag varit ute och handlat hetsmat efter jobbet och inte hade något annat än hetsen i tanken (samt mobilen liggande i en alldeles för liten och öppen ficka på jackan). Jag har alltså fått ringa runt, med SAMBONS mobiltelefon, till alla matbutiker jag besökte den aktuella dagen (i tisdags). Men ingen har hittat min telefon.. så idag ska jag bege mig till polisen och kolla om någon vänlig själ lämnat in den där. Annars får jag snällt skaffa mig en ny telefon.



Numret har jag iaf lagt vilande nu och hör Tele2 inget ifrån mig före tisdag så spärrar de det och skickar ett nytt simkort med samma nr till mig (mot en kostnad givetvis..). Så är det när huvudet är fyllt av mat och kropp!

Kommentarer
Postat av: My

För mig blir det att åka på dop i helgen. Världens sötaste lilla kille ska döpas. Men tills dess.....en lugn lördag hade jag tänkt mig.



Kram kram!

2011-04-08 @ 21:52:54 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Matilda

Kul när ätstörningen tar upp hela huvudet.. :( Det går att komma ur det, kom ihåg det!



Du, tack för komplimangen!! Säger du att jag är söt så är jag väl det. :) Kram

2011-04-09 @ 09:57:00 / URL: http://moietmonmonstre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus