Tisdag

Vill bara slänga in en liten uppdatering; hade skrivit ett jättelångt blogginlägg igår och precis när jag var klar och tryckte på publicera så hängde datorn sig fullständigt! Alltså.. det är så jäkla typiskt. Och jag var förbannad en halvtimme sen innan jag släppte det.



Jag har missat två seminarium på jobbet nu som de haft på eftermiddagarna (är ju fortfarande sjukskriven på halvtid och jobbar på förmiddagarna). Känns lite surt, men orkar jag inte så orkar jag inte... det är bara så! I övrigt så vältrar jag mig i min ätstörning känns det som. Eller nåja... regelbundenheten är det i alla fall inget fel på. äter ALLA mina mål alltid. Men ofta blir det för lite, och sen nästa mål blir det för mycket, och sen för lite, och sen för mycket osv osv. Ja ni förstår ju säkert hur det kan bli...

Måste verkligen säga också att ätstörningen är riktigt snabb på att greppa tag i en om man släpper in honom! Han slösar verkligen ingen tid utan hugger tag DIREKT! Hets och svält är beroendeframkallande och jag kan inte gömma mig bakom medvetenheten kring mina problem så länge till... eller?!

Hänger mig även åt lite andra tvång som jag aldrig trodde jag skulle drabbas av: disk och städ!



Har alltid hatat att göra dessa sysslor, men i och med sjukskrivningen tycker jag att jag hinner och nu har det blivit en vana/tvång som är lite sådär jobbig att bryta. Måste göra mina drag med dammsugaren varje dag. Nåja....jag överanalyserar säkert en bra vana och kallar det tvång, men gränsen är verkligen hårfin ibland.

*Kram på er ni goa läsare där ute*

Kommentarer
Postat av: Tove

Det var ett tag sedan, men du skrev en kommentar till mig. Jag ville bara tacka, jag blev så otroligt glad (fast ändå inte efter som du uppenbarligen är lika knäpp som jag..vilket inte är kul någonstans). Det är bara så skönt att veta att man inte är galen.



Och det du skriver, det kunde jag ha skrivit själv.. Stress och press från jobb och skola.. ja det göder nog ätstörningen. Men du, håll i dig, och försök sluta med så många småsaker du kan. Jag kokade gröt utan dl-mått idag. Alla mina favvo bestick är borta, jag lider, men.. Det går.. det går.



kram!

2011-04-06 @ 08:01:05 / URL: http://flavigry.blogg.se/
Postat av: Anni

Jo, likheterna är skrämmande många känns det som...

Jag är medveten om att jag kastar sten i glashus, men du är ju inte sjukskriven för att städa och diska. Försök att vila också!

2011-04-06 @ 08:50:39 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Sara

Kram!

2011-04-06 @ 21:00:58 / URL: http://ordomlivet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus