Recension av påskafton

Jaha då var påskafton över för denna gång. Vi åkte på morgonen ner till mina föräldrar som campar i Halmstad:) Dår låg vi hela dagen och solade utanför förtältet till deras husvagn. Det var jätteskönt och jag kände mig riktigt avslappnad.. så himla skönt! Så nu är jag brun som en pepparkaka. Börjar kännas som att jag så smått börjar återfå en god relation till mina föräldrar och det gör mig glad.

Sedan åkte vi hem och vid kl 18 var vi bortbjudna till vänner här på orten. Det blev kalla drinkar och tilltugg. Samt sedan middag och massa annat gott. Dessvärre hade jag äsmonstret med mig hela kvällen, MEN jag stod ut! Jag gick INTE hem, jag gick INTE och la mig och jag åt allt som bjöds. Pratade dessutom med två andra kvinnor som ingår i bekantskapskretsen om mina ätstörningsbekymmer och de var faktiskt väldigt förstående och det kändes skönt för mig att äntligen ha pratat med dem om det. Har inte riktigt vågat innan och det har egentligen aldrig varit något bra tillfälle till det heller under de tre år som vi känt varandra. Samtliga de andra i umgänget är ju så pass mycket äldre än mig och jag har haft lite svårt till en början att helt känna mig som en i gänget.

Vår hund är jätterädd för raketerna som skjuts vid sådana här högtider och hon kommer nog inte va sig lik på några dagar..:( det är jättejobbigt att se för man kan ju inte förklara för henne vad det är som smäller och lyser upp himlen. så inatt när vi kom hem sprang hon direkt upp till vårt sovrum och glömde sig under vår säng..! Gumman...:( Hon darrade och var helt enkelt livrädd.

Har nog inte så mycket mer att tillägga än idag, annat än att min sambo är borta hela dagen idag och ska sova borta. Blir ensamt..

Jaja, jag kanske återkommer senare...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus