På jobbet

Är på jobbet nu. Frukosten ligger i magen och solen skiner ute. MEN (varför finns det alltid ett "men"? Suck...*ler*) jag mår verkligen, verkligen inte bra. Är så olycklig att jag inte kan tänka klart. Igår när min sambo kom hem var jag helt död (på västfronten intet nytt som man säger...) och brottades så snart han stigit in genom dörren med känslor av otillräcklighet och att inte duga. Han sa också att han märker att jag mår sämre och att jag inte är närvarande i nuet.

Och det stämmer så väl. Jag har så svårt att koncentrera mig, att leva i vardagen här och nu. Jag är dessutom allergisk (pollen) vilket spär på tröttheten ytterligare. Och jag SER jääävligt sliten ut..! Jag kan verkligen SE det med egna ögon. När jag var hos doktorn för att ta prov rörande sköldkörteln i onsdags så började hon med att ställa massa frågor och frågade mig om jag har diagnos anorexia. Vi började prata om det och hon frågade en massa följdfrågor (och jag som verkligen hade bestämt mig för att INTE prata om det, men av någon anledning blir det alltid så ändå).

Och sen sa hon att hon trodde att jag bara ville ta provet för att jag var orolig för att jag hade långsam ämnesomsättning.. (!?). Detta stämmer inte alls. Men jag kan förstå om hon tänkte så och jag blev inte arg för det. Jag berättade att det var min pappa som ville att jag skulle ta provet för vi har giftstruma i släkten och han har hört att sköldkörteln kan ge diffusa symptom i form av nedstämdhet osv.

Själv är jag övertygad om att det inte är något som helst fel på min sköldkörtel och tänker att alla mina depressiva problem och annat beror enbart på min ätstörning. Doktorn passade iaf på att även ta lever-, njur- och blodprov. Hur högt ska blodtrycket vara? jag hade stressat in så jag tänkte att det är säkert högt men hon sa att jag var lågtryckare 105/60. Ingen aning vad som är "normalt".

Nää hörni, nu har jag babblat på jättemycket... jag är bara så fruktansvärt, jäkla trött... går och grubblar mycket. Kanske ska jag börja med fluoxetinet ändå..?

Kommentarer
Postat av: ellinor

105/60 är bra! Men du hade säkert haft lägre om du inte hade stressat innan, och då hade det nog varit lite lågt. Jag har typ 110/75 (perfekt), men en gång när jag tog för typ en månad sedan sedan hade jag 90/60, det är lite lågt, men ingen fara. Blodtrycket går ju upp och ned. Antar att du har gått ned en hel del i vikt eftersom Läkaren frågade om du hade anorexi utan att du hade nämnt att du har ätstörningar. Inte konstigt du är trött med pollen, spyor, nedstämdhet mm. antar att kroppen blir jädrigt slut och urholkad av att spy varje dag. Hoppas du kommer bort från detta självdestruktiva, blir orolig för ditt hjärta.



Jag har inte fått något svar angående min köldkörtel, så antar att värdet var bra!

2011-04-15 @ 08:54:18 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus