Läkartid

Nästa onsdag ska jag och ta blodprov rörande min sköldkörtel. Se så allt är bra med den helt enkelt. Vi har ju giftstruma i släkten och att ha problem med sköldkörteln kan ge mycket problem och ganska diffusa symptom. Anledningen att jag bokade tiden var helt enkelt för att pappa undrade om jag hade kollat upp den.

Jeje... i övrigt så rullar dagen på. Har varit på psyk idag och träffat min terapeut. Jag SKA fortsätta i terapin, vi har bestämt hur det ska se ut framåt nu och kommit överens om hur vi ska lägga upp terapin så att inte jag får kalla fötter igen. Känns bra. Dock hoppar jag över gruppterapin idag (BRA där Jenny..! VERKLIGEN. Eller inte...suck!). men så är det, jag har iaf bestämt mig för att fortsätta, det får räcka för idag. Är bara avslutning idag ändå.

Full av ursäkter är jag som ni hör. Men dagen rullar på...


Kommentarer
Postat av: Ida Jansson

Tack :-D

Bra att du valt att fortsätta i terapin! Det kan kännas jobbigt och som om det inte ger så mycket men i längden gör det det:)

Hoppas din skööldkörtel är bra, jag får svar på min nästa vecka...

Har precis moffat i mig negerbollar efter maten:-( Ångesten är här för att hälsa på nu! FAN! Känner mig så onyttig som ätit kakor VARJE dag denna vecka.

Kramis

2011-04-07 @ 14:51:06 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: ellinor

Har också tagit massa prover angående köldkörteln. Hade ju fel på den för nåt år sedan. Men verkar vara bra nu. Men kan ge hemska symtom. Mådde fruktansvärt dåligt när jag hade problem med köldkörteln. Men var svårt för symtomen är väldigt lika symtom man kan få av ångestsyndrom. Så är lätt för läkare att bara vifta undan det och skylla på ångest och panikångest.

2011-04-07 @ 15:47:35 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Lena

ett mycket klokt val av dig att forts med terapin.. starkt jobbat... kram

2011-04-07 @ 18:12:41 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus