Jobb

Är på jobbet och funderar mest på om jag är levande eller död...


Kommentarer
Postat av: Ida Jansson

STOOOR kram!!!

2011-04-26 @ 13:45:03 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Ida

Så skönt att prata med nån som förstår. Ingen annan gör ju det som inte varit där själv... Jag kan inte bara "rycka upp mig". Det går inte. Är inte så lätt. Är jobbigt att bara duscha och hämta posten liksom HUR ska jag då orka med skolan???

Hur mår du nu? Bättre hoppas jag!

Kram

2011-04-26 @ 18:35:52 / URL: http://HTTP://FIGHTFORLIFE.BLOGGSIDA.SE
Postat av: Sofie

urs så värdelöst är det! Tänkt så mycket pengar som skulle vara över till kul saker :( (eller så skulle jag slippa behöva komma krypandes till pappa i slutet av månaden om några hundra lappar till "busskort" då jag ätit upp allt..)



Ja du, jag förundras mer över hur jag får i mig så jävla mycket!! Jag menar, som att trycka 4 mackor med ost och 700g pyttipanna bara så där? Sinnessjukt :S Och jo jag dricker en hel del mellan tuggorna så det ska vara lättare att få upp sen!



Så rätt i vad du säger. Man avskyr det, hatar så jävla sjukt mycket! MEN det ger ju ändå något. Det bedövar, det går att fly undan andra jobbigheter genom att gömma sig in i maten och bulimins helvete istället. hålla sig till den ångest man känner till allra bäst? Den där som man i alla fall kan sätta finger på och kontrollera. Urs jag vet inte. Hatkärlek in i märgen i alla fall!

kram på dig

2011-04-26 @ 21:02:14 / URL: http://zebrans.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus