Helg

Fick en sån peppkänsla efter en kommentar nyss. Tack för det! Shit vad det behövs när man är fast i nån sorts negativ spiral där alla tankar bara leder en djupare ner i fördärvet.

Lite över 13 är klockan. Sambon slutar jobba kl 14. Det är lördag. Hade en tanke att besöka min syster i Helsingborg idag, men det blev inte så.



Känner mig ensam idag. Och missförstådd. Vill helst vräka hela dagen, men så kommer det inte bli. Och egentligen är det inte alls det jag vill. Det hoppas jag alla förstår. Jag VILL må bra, ska försöka få resten av dagen att bli fin och bra.


Kommentarer
Postat av: My

Jag tänker på dig och hoppas verkligen att resten av dagen blir fin för dig. Ta en stund i taget, och än en gång....DU KAN; Tjohooo, vad jag håller på dig nu :)

2011-04-16 @ 16:32:42 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Sofie

Hej! Ja det är så tröttsamt! Har hetsätit och spytt tis,ons,tors,fre,lör nu.. Att jag inte gjorde det fre-mån var enbart pga jag då hade besök. Pengar som kastas i sjön! Har ätit och spytt(så gott det går) 600kr denna vecka tror jag. Blir så less!!!

Vad ska man göra för att lyckas sluta :(?!

Hoppas att din dag blev bra idag! kram

2011-04-16 @ 19:13:21 / URL: http://zebrans.blogspot.com
Postat av: Ida

Hej Jenny!

Jag äter Fluoxetin sedan många många år tillbaka. Jag är nog deprimerad men nu är det nåt annat oxå. Typ förkylning eller nåt (men utan snuva o halsont) Har sjukt ont i huvudet, trött och yr... Så är nog inte bara depp.

Jag tycker absolut du ska börja med medicin igen. Värt ett försök, eller hur? Du kan ju alltid sluta om det inte hjälper.

Kram!

2011-04-17 @ 16:44:58 / URL: http://HTTP://FIGHTFORLIFE.BLOGGSIDA.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus