Böööööl...

Ångesten triggar i mig idag... känner hur den sprider sig från trycket i bröstet, ut i alla skrymslen och vrår av min kropp. Känslan av ångesten väcker negativa och jobbiga tankar som skjuts ut som raketer i huvudet och jag känner mig oförmögen att vända dem och stå emot dem.

VARFÖR triggar det så? Önskar jag visste 100% rätt svar, men troligen en kombination av att jag är ensam hemma ett dygn, värmen, pollenallergin och tröttheten.

Saknar min älskling!!! Funderar på att ta behovsmedicin. Har redan tvångsätit och kräkts. Känns inte alls bra det här. Dock är det positivt att jag känner att jag INTE vill vara ensam hemma. Det har ju ju annars känt väldigt länge att jag vill va helt själv och isolerad med min sjukdom.


Kommentarer
Postat av: lena

ibland blir man inte klok på den där ångesten...vissa dagar triggar det som bara den o jag har itne heller någon aning om vad det kan vara.. kanske det är för du utmana dig så mycket igår, kanske du saknar mannen, kanske för du ska vara ensam, kanske någon oro att det ska bli som det blev sist du var ensam.. hjärnan är inte dum, den reagerar oftast innan vi själva vet vad det handlar om.. det plågar oss faktiskt mer ibland än vad den behöver tycker jag.. dem säger ju att hjärnan aldrig glömmer... hoppas att du får en bra kväll iaf... kram

2011-04-24 @ 17:12:43 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: ellinor

Ja ibland vet man inte alls varför man har ångest, men andra ggr vet man. Blir så orolig för dig nu när du spyr så mycket. är det för att du mår sämre och har mer ångest? Men kan ju vara svårt att svara på. Har ju aldrig spytt, men är inte nästan risken att man hetsäter mer då. Får sen när man spytt upp allt måste man ju vara yr, hungrig och tom i magen. men är bra att du inte vill vara ensam. är ju lätt så att man bara vill isolera sig från allt och alla när man har ångest och har hetsätit. hoppas resten av kvällen går bra!!!! kRAM

2011-04-24 @ 22:37:44 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej hittade din blogg av en slump.

Jag kämpar oxå mot anorexia.



Kämmpa vidare.

2011-04-25 @ 13:13:45 / URL: http://www.mymmlan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus