Jag fortsätter...

Kvällen igår var jobbig, men nu känns det lite bättre. Och japp, jag fortsätter på den linje jag följt så länge, men känner mig lite naggad i ändarna. Känner mig också som i ett fängelse, att jag inte kommer härifrån (rent psykiskt). måste liksom bara fortsätta, köra på. Blir rädd så fort jag tänker framåt på dagarna. Vet att jag blir hungrig igen, måste äta igen. Medveten närvaro är det som får rädda mig, ska bara komma ihåg att öva på det.

Har visst mens igen. Märks att kroppen är förvirrad, eller försöker återhämta sig. Detta ger en konstant svullen känsla som är skitjobbig när man lider av äs. Så fort jag äter nåt kommer också svullnaden.

Dessutom har jag märkt en annan sak: jag är öm. Speciellt på armarna. Kan liksom t o m säga "aj" när min sambo nuddar mig på armarna. Vet inte om det är huden eller musklerna.. What is that? Hmm... hormonellt?

Har bränt mycket pengar denna månaden, över 4 000 bara på kläder och skor. Inget ovanligt. Det är mitt största intresse (i brist på annat). Jag har massor av kläder. Och då menar jag verkligen massor. Min syster hade loppis häromsistens, och jag tror att jag också ska fixa en sån.






Kommentarer
Postat av: Jenny

Den ömhet du känner är troligtvis att kroppen samlar på sig vätska (äs förstör ju kroppens vätskebalans). Har själv haft det så och fick förklarat det för mig av en läkare.

2010-09-20 @ 15:52:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus