Idag hände något...

...som inte hänt på länge. Åkte hem tidigare fr jobbet för att hetsa. Och varningssignalerna fanns där.. jag kände hur orken bara rann av mig. Blev extremt okoncentrerad, kunde inte fokusera på jobbet. Och då slog det mig; men herregud, jag tänker ju på hets, på mat, på att jag vill hem och va ensam och äta..! Fan också... I surrender. Jag tog beslutet att följa känslan denna gången. Inte bra.

Men gjort är gjort. Lyckades stoppa innan jag fick värsta ångesten, vilket säkert märks. Känns inte så allvarligt. I alla fall inte just nu.

Tack till dig Ida som kommenterade "Snälla, hjälp"-inlägget jag skrivit. Ska låna den boken! Tack så jättemycket för tipset. Vidare vad gäller böcker har jag nu beställt ännu en bok av Gisela van der Ster och en annan kvinna (jag har kopierat från Bokus) Den heter "På väg":

Sara Moum , Gisela Van Der Ster

"Lättläst och personligt komplement till Gisela van det Sters Mattillåtet. När man håller på att bli frisk från en ätstörning behövs ständiga påminnelser och mycket peppning för att inte falla tillbaka i invanda mönster. På väg är en hjälp i det arbetet, när vänner, anhöriga eller behandlare inte finns på plats. En liten bok i A6-format att ta med sig överallt!"

 Ser fram emot att läsa denna, jag behöver verkligen hjälp nu för att inte falla tillbaka. Som jag nästan gjort idag.
Måste kämpa vidare... måste måste måste!!!


Kommentarer
Postat av: ellinor

sådana saker händer. Är ju aldrig roligt. Men känns ändå som du hanterat det på ett ok sätt. Du verkade kunna sluta äta innan det blev allt för mycket och det

är verkligen jättestarkt att kunna sluta mitt i en hetsätning. Böcker är bra att läsa. Jag är egentligen en bokmal. Men just ni kan jag inte läsa. Går inte in

något i huvudet. Och då menar jag alla böcker. Men mattillåtet har jag. Gisela van der ster har också skrivet en liten bok som heter "ät allt! hellre nästan rätt än exakt fel" Den har jag hemma och den är läsvärd om den nu finns kvar. Köpte den typ 1999.

Gisela är bra. Har ju lyssnat på henne två ggr. En gång nu när jag gick på capio och första gången 1999 då jag gick min första behandling för ätstörningar. Hon kan sina saker Gisela.

2010-09-20 @ 18:22:08 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: My

JAAAAAAA, det måste du och du kan vännen. Du verkar så himlans stark bara. Kram!

2010-09-21 @ 19:07:14 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Lena

hoppas att allt är bra med dig.. Kram

2010-09-24 @ 15:18:09 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus