Svullen + jobb

Det har hunnit bli söndag redan. Inte klokt vad dagarna går. Jag är jättesvullen om magen, vilket sabbar lite (mycket) i mitt huvud. Typ svårt att äta när magen står ut och jag inte är hungrig. Fast jag gör det ändå ska ni veta, vill inte att någon av er ska påverkas, få dåligt samvete för sin egen del och triggas igång med något. Jag vet själv hur lätt det är! Ja, ni förstår säkert hur jag menar. Jag har de senaste dagarna upplevt att jag inte känner hunger lika tydligt. Istället blir det trötthet, deppighet (inte så mycket tjurighet utan mer ledsen och deprimerad), ont i huvudet etc. Då blir tiderna ännu viktigare att hålla.
Men annars är allt ganska ok faktiskt.

Hade ett givande samtal med min chef i fredags. Hon är väldigt intresserad av psykologi, så vi pratade inte enbart jobbrelaterat utan om allt möjligt. Känns bra, jag hade inte behövt oroa mig så mycket. Och nu kanske jag ska bli vår lokala organisations representant i ett projekt där man åker ut och marknadsför den här bygden jag bor i, på universitet, arbetsmarknadsmässor etc. Detta tillsammans med personalchefer på de större bolagen i bygden, samt representanter från näringslivet. Visst låter det spännande?! :D Om jag får chansen så tänker jag jobba hårt för att klara av det förtroendet, utveckla min kompetens och allt sånt som låter så klyschigt att säga. Men jag blev glad för att detta kanske kommer hända.

En av sakerna vi pratade om var paradoxen att jag kan tycka det är jobbigt att jobba i en miljö med mycket folk, att vara i fokus, iakttagen, men däremot älskar att hålla i grupper, föredrag, informationer etc. Och det är verkligen konstigt. Men kanske har jag kontrollen på ett helt annat sätt i sådana situationer.

Nog talat om jobb, blev nog medvetet inte så mycket om mig själv i övrigt eftersom läget i stort sett är detsamma. Nu ska jag kika in till er.

Kommentarer
Postat av: ellinor

Har samma problem som du. Är ständigt uppsvullen om magen och det är skitjobbigt. Jag fick ett tips i min blogg av en tjej om något som heter sempers magdroppar, Det hade hjälpt henne. Vet inte riktigt vart man köper det. Men jag ska prova. Jag har mycket kramper också. Kul med jobbet att du ska få ökat ansvar. Du är skitduktig som jobbar, verkligen! sov gott, kram.

2010-10-17 @ 23:34:01 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus