Ok

Tack hörni för alla kommentarer och även idéer; det där med dietist My, det måste jag kolla upp! Se om det finns möjlighet.

Jag mår förresten ok. Visst, det är rätt mycket kaos i känslolivet (märks ju rätt tydligt i bloggen), men jag mår nog ändå rätt ok. Har ju haft lite som uppgift till mig själv att känna av depressionen och den har inte blivit värre, plus att jag inte skadat mig på ett bra tag! Det är positivt. På fredag ska jag ha möte med min chef. Så nervöst är det! Hon är bara tio år äldre än mig och jag ser verkligen upp till henne. Vi får se hur det blir. Vet inte vad jag ska säga riktigt. Måste verkligen förbereda mig. Ska iaf träffa min terapeut imorgon. Jag avbokade ju förra veckan (för första gången!). Så nu ser jag fram emot att träffa henne imorgon. kanske kan jag be henne om lite råd. Fast samtidigt är jag skraj för att träffa terapeuten... har inte fyllt i mina dagbokskort som är en del av terapin... typiskt.. ska jag vara ärlig eller ska jag fylla i samtliga idag.. hmm..

Har ni varit oärliga mot er terapeut nån gång? Jag känner att jag inte helt kan släppa loss, berätta allt osv... det är jobbigt... men mycket gör så ont. Det måste kanske få ta tid innan saker och ting släpper..?

Kommentarer
Postat av: My

JA, det tar tid och det är inget man kan forcera fram. Ju mer du lär känna din terapeut och ju större tillit du känner till henne, ju mer kommer du kunna släppa in henne. Så har det varit för mig i alla fall. Men det blir lätt att man blir otålig på sig själv och tycker att man borde klara av att öppna sig mer än vad man gör, men låt det ta tid. Det kommer bli bättre, jag lovar, hoppas jag. Hur länge har du gått i terapi?



Kram!

2010-10-11 @ 18:48:58 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus