Lördag

Jag somnade strax innan åtta igårkväll, när jag och sambon låg i sängen och läste tidningen. Sedan vaknade jag kl tio när han kom upp igen. Jag hade verkligen somnat som en stock. Gick upp och borstade tänderna och sminkade av mig. Sen somnade jag efter en stunds läsning. Läser en bok av Sofia Åkerman nu, handlar om självskador men även mycket som alla kan känna igen sig i när man t ex har äs. Separationsångest t ex!

I övrigt har jag dåligt samvete idag. Det började redan igår. Min sambo fick presentkort från ett reseboalg när han fyllde år i somras. Jag tittade igår på lite resor med detta bolag och började planera i mitt huvud redan innan han kom hem från jobbet; Nyårsresa till Stockholm! Med hotell,trerätters och underhållning. Lät mysigt. Min sambos respons: "Men då missar vi ju firandet här hemma..." Och sen var den kvällen förstörd i min dumma hjärna!

Jag blev alltså så in i bombens besviken. Vart kommer alla känslor ifrån?! Men i DBT:n har vi fått lära oss att man överreagerar eftersom det känslomässiga grundläget man är på är förhöjt hela tiden. Detta leder till att man aldrig kommer ner i känsloläge och minsta lilla sak kan göra att man reagerar otroligt starkt.

Jeje... jag orkar inte skriva så mycket mer just nu. Känner mig så deprimerad och ska försöka hålla din kommentar i åtanke Ellinor; att man inte blir glad per automatik bara för att man börjar äta.

Kommentarer
Postat av: Linda

åh vad jag känner igen mig i det att allt blir så förstorat. Alla känslor, tankar multiplicerat och det känns som det skriker i huvudet.

Vad bra ändå att få det sagt att det är av förklarliga skäl. Men hur blir man av med det då, förstärkaren alltså?

kram

2010-10-09 @ 17:34:10 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus