Felprogrammerad

Jag mår sämre än nånsin. Svackan som jag varit i några veckor bara fortsätter. Det är svart på riktigt. Jag är som vilse i en labyrint. Hittar inte ut. Orkar inte leta mig ut heller.

Och jag göder självhatet inom mig. Min sambo säger att han är skrämd för det han hör mig säga högt till mig själv. Han motargumenterar. Men jag förstår inte varför, för jag är ju så van vid orden jag matar mig själv med. Det är ju sånt jag sagt till mig själv så många år nu. Och detta har lett till att jag blivit felprogrammerad på nåt sätt.

Idag skadade jag mig själv för första gången sen den senaste omgången för någon vecka sedan. Och jag vill fortsätta. Jag vill att någon ska se hur dåligt jag mår, och ta hand om mig. Bry sig. Varför inte bara prata med någon? För jag är så dålig på att uttrycka mig på annat sätt. Jag är rädd för att börja gråta, rädd för att bli ifrågasatt, behöva försvara mitt psykiska tillstånd, behöva förklara saker jag inte kan. Jag har inga svar på några frågor alls. Men jag vet att jag inte hittar ut själv.

Tröttheten är förlamande.

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh gumman, jag lider så med dig och känner så väl igen mig. Hoppas verkligen att det snart vänder och var rädd om dig själv så gott du bara kan.

finns här så gott det går.

kram

2010-10-23 @ 21:17:56 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anni

Oj, vad väl jag känner igen mig i det du skriver. Just det att någon ska se hur dåligt man mår och ta hand om en. Jag känner igen mig även i ditt förra inlägg angående att känna sig avtrubbad och sakna lust. Men det är väl inte så lätt att hitta lusten när man hatar sin kropp och är deprimerad.

Visst har du samtalskontakt? Hur går det, känner du dig sedd och hjälpt hos din psykolog?

Ta hand om dig!

2010-10-24 @ 10:54:37 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Nabis

2010-10-24 @ 15:52:50
Postat av: Nabis

Det vänder, jag lovar att det vänder. Man blir lika förvånad varje gång den där dagen när man upptäcker att allt inte är nattsvart längre utan lite grått. Det kommer. Jag lovar. Håll ut och ha lite tålamod med dig själv. Du behöver inte göra en massa saker. Gå i terapin och rulla in dig i en filt hemma och kolla på en löjlig film.

Det blir bättre.

KRAM

2010-10-24 @ 15:54:42 / URL: http://lillanabis.blogg.se/
Postat av: Lena

även om det kanske inte är en tröst nu så hoppas jag på en vändning snart.. har själv en period varit i mörkret nu.. men sakta så tycker jag mig se en liten ljusning iaf.. vet oxå hur man blir trött på allt, inte vill någonting mer än att tycka illa om sig själv.. Men gör någon lite grej något som kan vårda dig lite extra... något som kan få själen att må bättre, kramas, ett bad, fotbad, extra lång dusch eller något som du kan tänka o känna att du klarar just nu.. det behöver inte vara så mycket.. kram kram

2010-10-24 @ 20:18:29 / URL: http://tyrasmamma.bloggplatsen.se
Postat av: Stina

Jag vill bara säga att jag tänker på dig o hoppas det vänder snart, för det gör det.

Kramar

2010-10-24 @ 21:14:20 / URL: http://bulimioffer.bloggplatsen.se
Postat av: My

Tänker på dig vännen. Jag vill så gärna att du är snäll mot dig själv, berömmer dig själv för det du klarar av och ger dig själv en stor klapp på axeln fast det kanske inte känns så just nu. Du är värd det. Stor kram på dig!

2010-10-25 @ 15:00:36 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus