Åhh...usch... :-(

Här har ni en knäckt tjej idag. VAD ÄR DET MED MIG???
Fattar inte vart "miss motivated" tagit vägen? Det gick ju så bra, jag hade sånt flyt. Och nu bara mår jag ärligt talat väldigt dåligt! Känner bara nattsvart ångest, eller kanske är depression ett bättre ord. Känner ingen livslust, ingen längtan eller glädje över nånting (detta är ju iofs inget nytt). Men hopplösheten är verkligen total just nu. Innan hade jag iaf hetsen att ta till. och nu har jag ju inte ens den! Den "okomplicerade", smutsiga hetsen att ta till när det är jobbigt. Bara normalt, regelbundet... bläääääää! Viss överätning som bara ställer till det. Innan kunde jag i alla fall överäta utan kontroll men nu är allt så medvetet och.. jobbigt! Nu innebär minsta överätning total medvetenhet, inget urflippat, inget sånt!

S k i t j o b b i g t. Känns som jag saknar nåt.. men vad? Vill känna mig säker, glad och motiverad igen. Vill vill... vill jag tillräckligt mycket kanske det blir så.


Kommentarer
Postat av: My

Tror man tillräckligt mycket så kommer vi klara det, både du och jag. Det måste vara så helt enkelt. Kram!

2010-10-04 @ 19:49:51 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: ellinor

ja är inte lätt. önskar jag kunde ge någon bra råd. men är ju bra att du inte tar till hetsen, det är väl ett stort steg framåt. men att känna hopplöshet och förtvivlan ingår nog i det hela tyvärr.

2010-10-05 @ 00:27:02 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Anni

Jag känner så väl igen det du skriver, det är så lätt att känna att allt är nattsvart. Men jag minns också tjejen som skrev här för bara ett tag sedan, "Miss Motivated", och som hade en helt annan framtidstro. Och du kan bli henne igen, det är jag säker på. Det är jättebra att du vill! Och det är jättebra att du inte tar till hets. Du skall vara stolt över det.

2010-10-05 @ 10:07:53 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Cilla

Den kommer tillbaka, fortsätta bara kämpa. du är starkare än vad du tror väännen <3

2010-10-06 @ 10:07:42 / URL: http://bloodysabbath.blogg.se/
Postat av: Nabis

"Innan kunde jag i alla fall överäta utan kontroll men nu är allt så medvetet och.. jobbigt! Nu innebär minsta överätning total medvetenhet, inget urflippat, inget sånt!"



Det är som om jag skulle ha skrivit det själv. Visst är det konstigt att man kan bli besviken när det går bra?

2010-10-24 @ 15:50:31 / URL: http://lillanabis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus