Något stabilare

Mår faktiskt lite bättre idag och det känns skönt. Detta trots att jag varit iväg på lite konferens hela dagen med jobbet. Och behövt äta dagens alla mål med kollegorna och bara suttit på ändan hela dagen... tills sista timmen då vi bowlade. shit vad det är jobbigt. kommer nog ha världens träningsverk imorgon :)

Imorgon är det terapi, ska be om råd från min terapeut ang helgens middagsbjudning hos föräldrarna. Är ni också såna så ni helst vill veta vad det bjuds på? Det måste va äs... för jag vill gärna förbereda mig mentalt innan och känna mig säker på maten.

Kommentarer
Postat av: My

Sv: Bh-medicinen jag äter är en hyfsat snabb ångestdämpande medicin. Tanken är att jag ska ta den när jag mår riktigt skit och när inte andra saker hjälper för att distrahera tankarna och känslorna.



Jag är förresten likadan med maten när jag ska bort och äta hos någon. Vill gärna veta innan vad det kommer bjudas på, det känns liksom lite lättare då. Som att man har mer kontroll på något sätt och säkert också att man kan förbereda sig mentalt som du säger. Du är inte ensam om den känslan att vilja veta innan. Är det folk som känner dig väl, som vet om de problem du har med maten, så fråga dem innan. Jag tror säkert att de flesta skulle förstå om man bara vågar fråga vad det blir för mat.



Kram på dig!



2010-11-18 @ 15:25:39 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: ellinor

Fick din kommentar att det kan ligga rutten mat i magen. Kan vara värt och kolla upp.

Hoppas middagsbjudningen går bra nu!! Håller tummarna. kram

2010-11-19 @ 16:11:08 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus