Jävla jobbigt

Jag borde verkligen träna mer. Verkligen. Mina tankar far runt och ger mig dåligt samvete.

Jobbigt just nu efter middag. Hatar det. Usch. Var på middagsbjudningen igår och skötte mig matmässigt. Men var så trött efter att ha haft ångest hela dagen. Just nu adderar jag i huvudet ihop allt jag ätit idag. Känslan säger för mycket, förnuftet säger för litet och vad visheten säger det vette sjutton. Mitt humör har varit bättre. Tror jag ska ha mens. Det är över en månad sen. Säkert oregelbunden. Eller tänk så är jag bara fet och inte menssvullen. Skit skit skit.

Har kollat på Inferno på Kunskapskanalens hemsida. Har ni sett det? Handlar om att leva med psykisk sjukdom. De besöker St Görans psykakut, man får höra en tjej med bipolär sjukdom berätta om sin sjukdom. Man får t o m se en tjej självskada sig i ett avsnitt. Det är rätt rått och krasst, precis som många UR-program o liknande.

Ledsen för min taskiga attityd ikväll...mår inte så bra.

Kommentarer
Postat av: Linda

vadå taskig attityd? Upplevde jag inte alls, du mår ju dåligt och då får man, måste man få ge uttryck till det. Ledsen för din skull och hoppas det snart vänder. Vad skönt att du kunde ringa din coatch. Kram

2010-11-14 @ 20:43:50 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: ellinor

Ja Harry Potter är bra. Har läst böckerna också. Minns var min faster typ år 2001 som fick mig att börja läsa dem. Skulle bli inlagd på stockholms centrum för äs och bodde hos min faster innan. Och hon hade de tre första böckerna av Harry Potter. Var bra böcker att läsa då.

Hoppas du får en bra kväll!! kram

2010-11-16 @ 17:47:17 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus