Några bullar och müsli senare...

Jag är olycklig. Vad det kan svänga snabbt. Alltid när jag umgås med andra (har nyss kommit hem från kalaset med släkten som jag skrev om i förra inlägget) känner jag mig som ett misslyckande. Jag kan inte slappna av. Och jag klandrar mig själv... jag vill bara kunna vara utan att tänka på att dra in magen, hålla armarna i kors, klä mig så jag ser så smal ut som möjligt. Jag vill kunna duscha utan att känna avsky för min kropp. Jag vill kunna sola i bikini på sommaren, dricka pinä colada, skratta och njuta av livet!

Fuck.

Så trött.

Hunden gnäller, hon känner min oro och olycka, de är så perceptiva djuren...och jag blir bara tröttare. Känner mig otillräcklig. Både i mitt förhållande och som matte. Samtidigt undrar jag hur bra jag hade kunnat må. Hur är det att vara fri från ätstörningar och känna sig otillräcklig? Vad tar man ut det på om man inte tar till maten?

Kommentarer
Postat av: a

Vilken dröm att få känna sig bekväm i bikini. Kunna sitta i en solstol på strande och inte känna sig de minsta illa till mods. Underbar tanke! Får hoppas den kommer infrias någongång...

2010-05-02 @ 20:57:26 / URL: http://annuettmissode.blogg.se/
Postat av: My

Ja, det är just det söm är det kluriga. Vad tar man ut det på?? Till mig har man sagt att känslorna måste ut, visa vad jag känner, tycker och tänker, istället för att döva känslan med svält/hets. Svårt det där....när man inte kan eller vet hur man gör...



Hoppas du får en bättre dag i morgon, eller kanske idag om du läser det här på morgonqvisten. Håller tummarna för en bra dag i alla fall. Kramar!

2010-05-02 @ 22:16:57 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: elina

Vad tar man ut det på om man inte tar till maten?



Innan jag började kontrollera maten så hade jag otroliga fobier för bakterier och smuts. Att inte vara "ren". Det var som något jag kontrollerade, tänkte på jämt. Nu har dock maten blivit drabbad.

2010-05-04 @ 20:27:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus