"Lite" godis...

...blev det allt ändå. Ringde sambon, han jobbar över (jag = smådeprimerad. tog det som en ursäkt för att äta sötsaker).  Tänk om det fortsätter så här, med massa sötsaksätande...att jag inte heller orkar kompensera så mycket (har oftast kompenserat genom svält el motion) ger ännu mer panikkänslor.

Jag har normalvikt och därför blir jag så konfunderad när folk säger att jag är smal, mager whatever they call it... det stämmer inte och jag tänker att de säger så bara för att jag inte ska få panik över min helt "vanliga" kropp och gå ner igen?! Jag saknar ibland känslan av att känna alla ben på kroppen. Saknar känslan av att va lätt som en fjäder...så liten så jag nästan försvann. Samtidigt var det en oerhörd skam. En känsla av ohållbarhet, falskhet. Men ändå en härlig känsla. Alla kläder bara hänger, inga former, spinkiga armar, bröstben som sticker ut, att det gjorde ont att ligga på sidan för knäna skavde mot varandra, rumpan som en skinnpåse. Jag kan fortsätta. Men jag längtar ändå inte tillbaka dit, mådde skit då med.

Nehe, nu ska jag gömma godispåsen i soporna innan sambon kommer hem och så ska jag slänga i lite ljusfärg i håret!

Kram, ha en fin kväll

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jag vet precis hur du känner. Har haft anorexia i 11 år nu (är 25 år idag) och saknar känslan varje dag nu... jag vill känna säkerheten i ett kunna räkna alla revben. Känna höftbenen skava mot jeansen. Kunna lägga saker i hålutrymmet på mina revben. Längtan, längtan, längtan...



Jag vet såklart att jag aldrig kommer att bli frisk. Men när kommer man sluta att längta ? För första gången under min år om sjuk så har jag en vilja att må bättre. Att våga må bättre. Det är otroligt skrämmande och det känns otroligt lång borta... (är "normalviktig" idag och hatar det...)



Det är en fruktansvärd sjukdom. Varför förstör den våra liv?



Ta hand om dig.

2010-05-05 @ 20:53:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus