Konstig attack + uppdatering

Igårkväll drabbades jag av en konstig attack. Yrsel, illamående, magknip, ångest, krypningar i benen (så jag var tvungen att slå dem hårt mot varandra). Vad är detta??? Riktigt obehagligt.

Idag är jag själv hemma hela dagen, med vår underbara hund. Tittar på Nyhetsmorgon. Jag tycker att Tilde blivit mycket bättre programledare än vad hon var för något år sedan. Nyhetsmorgon är verkligen trevligt och räddar många helgmorgnar..:)

__________________________________________________________

Uppdatering: Har nu varit och handlat saker till hemmet på Citygross av alla ställen. Det blev; en kudde till soffan, en filt till soffan, en äggklocka, en gardinkappa till sovrummet, 3 st ugnsformar, diverse matverktyg i olivgrönt (vårt kök är vitt och grönt vilket jag älskar). Det blev också marinblå hårsnoddar (jag är helt lost på det marina modet och dess söta kjolar, i marinblått och vitt, samt gulliga toppar med puffärmar, koftor med guldknappar osv).

Närmaste planen nu är att skaffa en kamera, eftersom jag har noll koll vart min gamla tagit vägen, så jag kan förverkliga saker och prova lägga upp i bloggen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus