Minnesbilder

Ligger i vår soffa med torra händer. Brukar smörja in dem varje kväll när jag lagt mig, men det är också allt jag smörjar in med lotion.. (med undantag från brunutansol på ben och armar). Jag kan faktiskt inte minnas senaste gången jag använde body lotion. Klarar inte av min kropp under mina händer... ryser bara jag tänker på det...

I höstas var jag nära en kollaps. Jag hade börjat må betydligt sämre under en period. Jag kände dagligen hur ångesten ökade. En morgon brast det för mig.

Jag kom ihåg så mycket, som jag trodde jag glömt. jag kom ihåg en toalett, på en firmafest. Ensam tjej bland många äldre män. 19 år, mitt första jobb, osäker på mig själv.. Det dracks mycket. En av arbetsledarna var 43 år, snart var hans händer överallt. Jag kom ihåg toaletten och vad som hände där... hemfärden i taxi, hur jag ramlade in i min lägenhet, kände mig helt tom, helt isande kall. Inga tårar, ingen ledsamhet, ingen ånger. Bara äckel, som jag inte kunde identifiera (som återigen skylldes på mig själv, j-a slyna, äckliga äckliga äckliga jag). Jag staplade in i badrummet satte mig i badkaret försökte tvätta bort äcklet. Få bort allt. På måndagens frukostrast på jobbet, läste jag tidningen som vanligt.. en bild på ett barn. Han hade blivit pappa för två veckor sen. Och äcklet bara växte.

Tro mig, jag vet, det är inte så farligt. Jag självömkar inte. Men det är en droppe i det vattenfall som blivit för mycket för mig.

Årsskiftet 2006/2007 försökte jag vända på mitt liv, rädda mig själv. Äs blev min räddning, vägen ut, men det visste jag inte början. Men äntligen slapp jag andra, som utnyttjade mig. Själv, isolerad, nedbruten har jag själv fortsatt plåga mig. Som ett straff, ett långt, utdraget straff.. skamkänslor och skuld över att inte kunna agera konstruktivt och rädda mig själv på "rätt" sätt. Mina föräldrars plåga.. Det svarta fåret.

Jag ska inte fortsätta detta inlägget, men behövde min blogg just nu.

Kommentarer
Postat av: ellinor

förstår hur det är, man flyr in i en ätstörning för man mår så dåligt. jag flydde in i min äs efter min mammas död när jag var 16. sen har jag också blivit utnyttjad. blivit våldtagen två ggr. och det sätter spår. kan liksom du inte ta på min kropp för känner sånt äckel. om det är pga av ätstörningen eller för att jag blivit våldtagen 2 ggr vet jag inte. men är aldrig ens fel om man blir utnyttjad. men är svårt att inte inse. man tänker om man hade gjort annorlunda hade det inte hänt. men ingen har rätt att göra något mot en själv som man inte vill. men jag kan knappt prata om detta för någon. förstår typ fortfarande inte att det har hänt mig. jag skjuter undan det och kanske hetsäter i stället för att bearbeta. vet inte om man måste bearbeta sånt för att bli frisk?

2010-06-11 @ 19:59:47 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: My

Det är starkt gjort att överhuvudtaget våga tänka på det som hänt. Du självömkar inte. Kom ihåg det vännen!! Massor med varma kramar till dig.

2010-06-12 @ 01:17:19 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Lena

stor kram <3

2010-06-12 @ 09:41:28 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Emilvilde

Wow Pete, what an amazing new site you have now; great therapy and loads to contemplate. Thanks for building my new art/design site - can not wait to see the end result.

2012-06-19 @ 08:36:38 / URL: http://emilvilde.blogfeaturing.com
Postat av: Emilvilde

Wow Pete, what an amazing new site you have now; great therapy and loads to contemplate. Thanks for building my new art/design site - can not wait to see the end result.

2012-06-19 @ 08:36:38 / URL: http://emilvilde.blogfeaturing.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus