Matbutiker

Sedan jag skrev nedanstående inlägg känner jag mig faktiskt lite gladare. Det är skönt. Saker och ting kan kännas roliga, det kan de faktiskt. Allt är inte nattsvart även om det känns så ibland.

Idag har jag ätit massa Start igen. Det var nog det mitt förra inlägg var influerat av. Måste våga börja äta frukost annars är hetsen där direkt som ett brev på posten. Jag får ju t o m en avi på det när jag skiter i måltider. Så slutar det bara i ångest och att man får i sig minst så många kalorier som man hade fått om man åt det "vanliga" målet.

Snart ska jag och sambon åka och handla... känns kluvet. Dels kul för att jag egentligen alltid har älskat att gå i mataffärer, speciellt stora sådana med stort utbud, mycket folk etc. Dels känns det jobbigt. Kan aldrig köpa det jag innerst inne vill ha (inte det äs vill ha), planera måltider och handla ingredienserna... jag går mest efter sambon och låter honom plocka i matvaror.

Just nu gör jag något tabu.. jag saknar verkligen att vara smal!!! Så himla mycket.... då var det roligare att handla av någon anledning.

Kommentarer
Postat av: ellinor

Jo frukost är så viktigt. Har en bok som heter "Sluta hetsäta" av Helene Glanz. Hon skriver just det. Frukost i alla väder. Hur mycket man än har hetsätit dagen eller kvällen innan ska man äta frukost. Och är verkligen så. Om man hoppar över frukosten är det nästan 100% att man kommer hetsäta senare.

Att sakna och vara smal gör jag också, varje dag. Kan sakna att revbenen syns mm. Kan skämmas över att jag gör det. Men gör det likväl.

Hoppas det går bra i mataffären. Är ändå bättre och handla två för då kan du ju inte stoppa i hur mycket skit som helst i vagnen. När man handlar själv har man ju ingen som ser till att man inte bara handlar hetsmat. Minns när jag handlade med mitt ex. Vi kunde nästan börja bråka i affären för jag ville ha massvis med sötsaker. Men han förbjöd mig. Jag blev skitsur. Men var ju för min egen skull han gjorde det. Och tack för din kommentar föresten. kram

2010-06-12 @ 16:20:32 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus