Orolig och rädd

Har haft en sådär kväll. Överätit en del eftersom jag ej vågade äta tidigare idag. Och då vet vi ju hur det blir eller hur? Regelbundenheten är ett måste för att bli frisk, men ack så svårt.

Jag fasar för att samma sak ska hända inatt som föregående natt. Känner mig rädd och orolig för det, även om jag vet att det inte hjälper, snarare tvärtom. Jag försöker slappna av så gott det går. Och inte döma mig själv om det händer inatt igen. snälla håll om mig, vagga mig till sömns och låt mig få en fridfull natt.

Kommentarer
Postat av: Lena

Jag kan lova dig att det inte händer inatt igen.. Jag tror att du har "laddat" ur nu.. Sov gott.. KRAM

2010-06-29 @ 21:28:57 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: My

Jag håller tummarna för en lugn natt vännen. Själv är jag sömnlös inatt igen, så jag hoppas du får min sömn istället då.



Hur ska man bli av med hetsen egentligen? Hällde diskmedel på massa godis idag och slängde det sedan. Sjukt beteende, men vad sjutton ska man göra tillslut?



Så godnatt eller kanske godmorgon för förhoppningsvis läser du detta i morgon bitti, utvilad och efter en god natts sömn.



Kram kram!

2010-06-30 @ 00:39:15 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Wilma

Tackar för din kommentar om mitt kvällsfrosseri och allt hetsätande. Ja, du har helt rätt i det där med regelbundenhet. Låter enkelt, men det fungerar faktsikt! Så glöm nu aldrig bort hur viktigt det är att äta regelbundet. Sov gott och Kram

2010-06-30 @ 23:31:23 / URL: http://friskochfri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus